Τρίτη, 29 Σεπτέμβριος 2020
trikaladay.gr / Τοπικά / Τίμησαν τους προστάτες Αγίους τους οι Τρικαλινοί καβαλάρηδες ΦΩΤΟ

Τίμησαν τους προστάτες Αγίους τους οι Τρικαλινοί καβαλάρηδες ΦΩΤΟ

Ο ιππικός σύλλογος Τρικάλων το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 γιόρτασε τους προστάτες του Αγίους Θεοδώρους όπως κάθε χρόνο στο εκκλησάκι του προφήτη Ηλία Τρικάλων. 

Στις 11πμ έγινε το διάβασμα της αρτοκλασίας και το ύψωμα των Αγίων από τον πάτερ Κωνσταντίνο Τσιακμάκη (μέλος Ι. Σ) με ψαλτική υποστήριξη των, κ.Θωμά Κρανιά,κ.Γρηγόριο Πράππα και Στέλιο Λάσκο  !!! Οι τέλειες καιρικές συνθήκες  βοήθησαν στην διεξαγωγή της ιππικής παρέλασης….Αυτή τη φορά ζητάμε ένα μεγάλο συγνώμη, για το προηγούμενο δελτίου τύπου , μας δήλωσε ο πρόεδρος του Ι.Σ κ. Μίλτος Κρανιάς ,που αναφερόταν για το πέρασμα των αλόγων και από τον πεζόδρομο της Ασκληπιού ενώ δεν έγινε λόγω επιθυμίας κάποιων συμπολιτών……..

Ο στόχος του Βουκεφάλα αρχίζει να πετυχαίνεται σιγά σιγά καθότι όλο και πιο πολλές οικογένειες με μικρά παιδιά προσελκύονται σε αυτήν την  όμορφη εκδήλωση και αγκαλιάζεται από όλο τον Τρικαλινό πληθυσμό. Ευχαριστούμε τον κ.Μιχάλη Λάππα (πρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου Δ. Τρικκαίων)και κ.Στέλιο Λάσκο(υποψήφιο Περιφερειακό σύμβουλο)  που παραβρέθηκαν στην ιππική γιορτή «δεσμευόμενοι » του χρόνου  να έρθουν με άλογα…!!!
Επόμενη δραστηριότητα του Βουκεφάλα είναι η συμμετοχή στην στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στον Δήμο Πύλης Τρικάλων


Για περισσότερο φωτογραφικό υλικό και ενημερώσεις Βουκεφάλα στην σελίδα  του facebook Ιππικός Τρικάλων Βουκεφάλας και κάθε Πέμπτη από 20:00-22:00 στα γραφεία του συλλόγου Καλαμπάκας 28 & Αμπάτης  στην Πράσινη Γωνιά!!! 

Χρόνια πολλά και καλή Σαρακοστή!!!

Δες επίσης

Oι εκδηλώσεις μνήμης για τη γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από την Εύξεινο Λέσχη Τρικάλων

Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 πραγματοποιήθηκαν από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων οι καθιερωμένες εκδηλώσεις Μνήμης ...