Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Τι συμβαίνει και δεν δημοπρατείται το Φρούριο;

Τι συμβαίνει και δεν δημοπρατείται το Φρούριο;

Τι συμβαίνει και η δημοτική αρχή αντί να προβεί στη δημοπράτηση του δημοτικού καταστήματος στο Φρούριο προωθεί την ανάθεσή του στην e-trikala;

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων την ερχόμενη Τετάρτη στις 2.30 το μεσημέρι έρχεται προς έγκριση η πρόταση της e-trikala να αναλάβει τη λειτουργία του αναξυκτηρίου στο Φρούριο Τρικάλων.

Σύμφωνα με την εισήγηση της e-trikala “Ως είναι γνωστό, η λειτουργία του αναψυκτηρίου στο Φρούριο της πόλης μας , διεκόπη προ λίγων μηνών μετά την λήξη εκμίσθωσης από ιδιώτη. Έχοντας υπόψη ότι ο χώρος του Φρουρίου και το αναψυκτήριο , είναι σίγουρα ένα σημείο που συγκεντρώνει πλήθος κόσμου , δημοτών αλλά κυρίως επισκεπτών και καθώς η Δημοτική αρχή επιθυμεί την σωστή διαχείριση της δημοτικής περιουσίας με γνώμονα πάντα την διασφάλιση των συμφερόντων του Δήμου προτείνουμε Την εκ νέου λειτουργία δημοτικού αναψυκτηρίου στον εξωτερικό μόνο χώρο ( στην ξύλινη κατασκευή ) του Φρουρίου της πόλης των Τρικάλων, κατά την τρέχουσα θερινή περίοδο, και την ανάθεση λειτουργίας του, στην e-Trikala A.E. Τα προϊόντα που προτείνουμε να διατίθενται είναι: Καφές, Αναψυκτικά , Μπύρες , Hot-dog, Τοστ, καθώς και αναμνηστικά της πόλης των Τρικάλων”.

Για να καταλάβουμε, το αναψυκτήριο θα λειτουργήσει με τους υπαλλήλους της εταιρείας ή θα ανατεθεί τελικά σε ιδιώτη;

Στη δεύτερη περίπτωση πως θα γίνει η επιλογή;

Ας ξεκαθαρίσει άμεσα το θέμα η δημοτική αρχή διότι γεννούνται πολλά ερωτηματικά και υποψίες…
Κ.Κ.

Δες επίσης

Μούγγα στην …στρούγκα. Καμία απάντηση από την δημοτική αρχή και την οικονομική υπηρεσία του Δήμου Τρικκαίων για τους 76 τρικαλινούς που χρωστάνε 10 εκατ ευρώ!

Την ώρα που η δημοτική αρχή και η οικονομική υπηρεσία του Δήμου Τρικκαίων έχουν δεσμεύσει ...

Αφήστε μια απάντηση