Παρασκευή, 14 Αύγουστος 2020
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Τι συμβαίνει και δεν δημοπρατείται το Φρούριο;

Τι συμβαίνει και δεν δημοπρατείται το Φρούριο;

Τι συμβαίνει και η δημοτική αρχή αντί να προβεί στη δημοπράτηση του δημοτικού καταστήματος στο Φρούριο προωθεί την ανάθεσή του στην e-trikala;

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων την ερχόμενη Τετάρτη στις 2.30 το μεσημέρι έρχεται προς έγκριση η πρόταση της e-trikala να αναλάβει τη λειτουργία του αναξυκτηρίου στο Φρούριο Τρικάλων.

Σύμφωνα με την εισήγηση της e-trikala “Ως είναι γνωστό, η λειτουργία του αναψυκτηρίου στο Φρούριο της πόλης μας , διεκόπη προ λίγων μηνών μετά την λήξη εκμίσθωσης από ιδιώτη. Έχοντας υπόψη ότι ο χώρος του Φρουρίου και το αναψυκτήριο , είναι σίγουρα ένα σημείο που συγκεντρώνει πλήθος κόσμου , δημοτών αλλά κυρίως επισκεπτών και καθώς η Δημοτική αρχή επιθυμεί την σωστή διαχείριση της δημοτικής περιουσίας με γνώμονα πάντα την διασφάλιση των συμφερόντων του Δήμου προτείνουμε Την εκ νέου λειτουργία δημοτικού αναψυκτηρίου στον εξωτερικό μόνο χώρο ( στην ξύλινη κατασκευή ) του Φρουρίου της πόλης των Τρικάλων, κατά την τρέχουσα θερινή περίοδο, και την ανάθεση λειτουργίας του, στην e-Trikala A.E. Τα προϊόντα που προτείνουμε να διατίθενται είναι: Καφές, Αναψυκτικά , Μπύρες , Hot-dog, Τοστ, καθώς και αναμνηστικά της πόλης των Τρικάλων”.

Για να καταλάβουμε, το αναψυκτήριο θα λειτουργήσει με τους υπαλλήλους της εταιρείας ή θα ανατεθεί τελικά σε ιδιώτη;

Στη δεύτερη περίπτωση πως θα γίνει η επιλογή;

Ας ξεκαθαρίσει άμεσα το θέμα η δημοτική αρχή διότι γεννούνται πολλά ερωτηματικά και υποψίες…
Κ.Κ.

Δες επίσης

Καλαμπάκα: Απειλούν με αποχώρηση από τον Ενιαίο Φορέα Τουρισμού της ΠΕ Τρικάλων

Για την συνάντηση του Ενιαιου Τουριστικού Φορέα και τις αντιδράσεις που υπάρχουν για το ονομα ...

Αφήστε μια απάντηση