Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021
trikaladay.gr / Τοπικά / Τι είπε η αντιδήμαρχος Βασιλένα Μητσιάδη για τις αλλαγές στην οδό Κονδύλη
dav

Τι είπε η αντιδήμαρχος Βασιλένα Μητσιάδη για τις αλλαγές στην οδό Κονδύλη

Την αλλαγή του οδοστρώματος στον ποδηλατόδρομο της οδού Κονδύλη σχολίασε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 η  Αντιδήμαρχος έργων Βασιλένα Μητσιάδη:

« Προσωπικά, αν μιλήσω και ως ποδηλάτισσα, δεν θεωρώ ότι υπάρχει τώρα ποδηλατόδρομος στην οδό Κονδύλη. Είναι πολύ δύσκολο να κυκλοφορεί ποδήλατο σε αυτό το σημείο, υπάρχουν πολλοί κραδασμοί που χτυπάνε κατευθείαν στα χέρια και στη μέση. Έπρεπε λοιπόν να γίνει μια παρέμβαση, να ξηλωθεί το κομμάτι με τους κυβόλιθους και να αντικατασταθεί με βιομηχανικό δάπεδο, από την αρχή μέχρι το τέλος στην οδό Κονδύλη. Έπειτα θα ξεκινήσει και η επέκταση του ποδηλατόδρομου μέχρι την υπόγεια διάβαση του κολυμβητηρίου.

Στην οδό Κονδύλη επίσης θα επεκταθεί και η νησίδα στο δρόμο κυκλοφορίας, που θα φτάνει μέχρι το ναό του Αγίου Αθανασίου. Στο σημείο εκείνο υπάρχει σουπερ μάρκετ όπως και η εκκλησία, και όταν υπάρχουν τελετές δημιουργείται τεράστιο μποτιλιάρισμα και πρόβλημα στην κίνηση του Αστικού Κτελ, για αυτό και έγινε επιλογή να επεκταθεί ως εκεί η νησίδα.»

Δες επίσης

Στην Π.Ε Τρικάλων για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας

Στην περιοχή μας βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο γνωστός καθηγητής Παθολογίας-Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, ...