Σάββατο, 6 Ιούνιος 2020
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Τι απαντά ο Στέλιος Πέτσας στα σενάρια για ανασχηματισμό και πρόωρες εκλογές

Τι απαντά ο Στέλιος Πέτσας στα σενάρια για ανασχηματισμό και πρόωρες εκλογές

Στο θέμα των πρόωρων εκλογών τοποθετήθηκε και ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Κυρανάκης, διευκρινίζοντας ότι θα μπορούσαν να προκηρυχθούν μετά το τέλος της πανδημίας του κορονοϊού

Οπρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν σκέφτεται ούτε ανασχηματισμό αλλά ούτε και πρόωρες εκλογές. Αυτό ανέφερε  ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, απαντώντας σε ερώτηση που του έγινε.

Όπως τόνισε ο κ. Πέτσας, ο ανασχηματισμός και οι πρόωρες εκλογές είναι δύο θέματα με τα οποία ασχολούνται οι δημοσιογράφοι και τα Μέσα Ενημέρωσης, αλλά τα σενάρια (αυτή τη φορά) δεν ευσταθούν.

Αναφερόμενος στην αξιολόγηση των υπουργών, σημείωσε πως αυτή συνεχίζεται κανονικά και ο πρωθυπουργός αξιολογεί το έργο των υπουργείων με βάση τους στόχους που έχουν τεθεί. Ωστόσο, απέκλεισε το ενδεχόμενο ο πρωθυπουργός να προχωρήσει σε ανασχηματισμό.

Οι αναφορές Κυρανάκη

Σημειώνεται πως στο θέμα των πρόωρων εκλογών τοποθετήθηκε και ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Κυρανάκης, διευκρινίζοντας ότι θα μπορούσαν να προκηρυχθούν μετά το τέλος της πανδημίας του κορονοϊού. Ανασκεύαζε, έτσι, πρόσφατη δήλωσή του ότι ο πρωθυπουργός θα έπρεπε να κάνει πρόωρες εκλογές τον Ιούλιο, Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο του 2020.

Μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ1 ο βουλευτής ρωτήθηκε σχετικά με τη δήλωσή του της 27ης Απριλίου, και διευκρίνισε: «Μίλησα για εκλογές στο τέλος της πανδημίας».

ΕΘΝΟΣ

 

Δες επίσης

Επανεμφανίστηκαν τα αγριογούρουνα σε περιοχές των Τρικάλων. Προσοχή στους οδηγούς

 Ιδιαιτέρως προσεκτικοί οφείλουν να είναι οι οδηγοί για την αποφυγή ατυχημάτων μιας και τα άγρια ...