Κυριακή, 29 Νοέμβριος 2020
trikaladay.gr / Ελλάδα / Θρίλερ με παιδί που κατάπιε κέρμα – Του έσωσε τη ζωή αστυνομικός

Θρίλερ με παιδί που κατάπιε κέρμα – Του έσωσε τη ζωή αστυνομικός

«Πάγωσε» η μητέρα ενός 5χρονου παιδιού που κατάπιε κέρμα το οποίο σφήνωσε στο λαιμό του και λίγο έλειψε να αποβεί μοιραίο – Πώς ένας αστυνομικός κατάφερε να σώσει την τελευταία στιγμή το παιδάκι.

Στην πολυκατοικία διαμένει κι ένας αστυνομικός, ο οποίος είχε παρακολουθήσει μαθήματα πρώτων βοηθειών. Αμέσως έσπευσε και εφάρμοσε τις πρακτικές που γνώριζε για να σώσει το παιδί, κάτι που κατάφερε. Μάλιστα προς τον αστυνομικό στάλθηκε κι ευχαριστήρια επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας.

Η επιστολή

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων και ο πρόεδρος της, Χρήστος Τέγας, μέσα από την επιστολή αυτή, θέλει να εκφράσει τα συγχαρητήρια καθώς και την ευγνωμοσύνη τους, στο πρόσωπο του συναδέλφου αστυνομικού, ο οποίος χάρη την ψυχραιμία και την ταχύτητα, έσωσε ένα 5χρονο από βέβαιο πνιγμό.

Για την ακρίβεια το παιδί κατάπιε ένα πενηντάλεπτο και η μητέρα, ανήμπορη να το βοηθήσει απευθύνθηκε στους ενοίκους της πολυκατοικίας, όπου για καλή τύχη όλων, διέμενε στην πολυκατοικία ο συγκεκριμένος αστυνομικός, που τύγχανε να έχει παρακολουθήσει και μαθήματα πρώτων βοηθειών.

Ευτυχώς που η ανθρώπινη πλευρά ξεχωρίζει αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε.

Δες επίσης

Μητέρα έστειλε 4 για να πάει να μαγειρέψει στον γιο της και οι αστυνομικοί της έριξαν 300€ πρόστιμο

Πρόστιμο σε μητέρα: Μια μητέρα δεν γνώριζε καλά το νόμο και το αποτέλεσμα ήταν δυσάρεστο ...