Πέμπτη, 24 Σεπτέμβριος 2020
trikaladay.gr / Τοπικά / «Θερμό» επεισόδιο σήμερα στην κατάθεση στεφάνων στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων

«Θερμό» επεισόδιο σήμερα στην κατάθεση στεφάνων στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων

Επεισοδιακά ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί στην κεντρική πλατεία Τρικάλων ο εορτασμός λήξης του Β’ Παγκοσμίου πολέμου και της αντιφασιστικής νίκης των λαών.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι θα λήξουν ομαλά στην κατάθεση στεφάνων σημειώθηκε φραστική επίθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρ. Σιμορέλη στην τελετάρχη της περιφερειακής ενότητας Τρικάλων Ευαγγελίας Μπουντούρη.

Μετά την προσφώνηση από την κ. Μπουντούρη των φορέων για κατάθεση στεφάνων (περιφερειακή ενότητα, δήμος, στρατιωτικός διοικητής, διευθυντής της Αστυνομίας και εκπρόσωπος της Ισραηλιτικής κοινότητας) ανέβηκε να καταθέσει στεφάνι στον ανδριάντα του στρατηγού Σαράφη ο εκπρόσωπος της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων Γιάννης Σίμος ο οποίος δεν προσφωνήθηκε.

Τότε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρ. Σιμορέλης απευθύνθηκε στην κ. Μπουντούρη λέγοντας σε έντονο ύφος «έχει ονοματεπώνυμο» για να συνεχίσει την επίθεση με το «δεν βλέπετε ούτε τον βουλευτή, είναι αόρατος», καθώς και ότι «στην ομιλία δεν ακούσαμε ούτε μια λέξη για την αντιφασιστική νίκη των λαών».

Η κ. Μποντούρη προς στιγμήν σάστισε και επικαλέστηκε το πρωτόκολλο και τον κανονισμό που δεν προβλέπει όπως είπε πρόσκληση σε κόμματα.

Κατά τ΄ άλλα η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον εθνικό ύμνο που έψαλλε άγημα της ΣΜΥ.

Να σημειωθεί ότι εκτός από τους επίσημους ελάχιστοι Τρικαλινοί βρέθηκαν στην πλατεία για να τιμήσουν τον εορτασμό λήξης του Β Παγκοσμίου πολέμου και της αντιφασιστικής νίκης των λαών

Δες επίσης

Μαζικά τεστ κορονοϊού στο Δημαρχείο Καλαμπάκας από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ ΦΩΤΟ

Σήμερα Τετάρτη 23/09/2020, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού επισκέφθηκε το Δημαρχείο Μετεώρων κλιμάκιο του ΕΟΔΥ με επικεφαλής ...

Αφήστε μια απάντηση