Δευτέρα, 1 Ιούνιος 2020
trikaladay.gr / Τοπικά / Θα πλημυρίσουν μαζορέτες τα Τρίκαλα !! Το πρόγραμμα του 2ου Κυπέλλου Ελλάδος Cheerleading

Θα πλημυρίσουν μαζορέτες τα Τρίκαλα !! Το πρόγραμμα του 2ου Κυπέλλου Ελλάδος Cheerleading

Όλα έτοιμα για το τεράστιο ετήσιο γεγονός που ακούει στο όνομα 2ο Κύπελλο Ελλάδος Cheerleading. Είναι μεγάλη τιμή και χαρά να φιλοξενεί η πόλη μας μια τόσο όμορφη διοργάνωση.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Τρικάλων Εύαθλοι όντες διοργανωτές, έκαναν τεράστιες προσπάθειες έτσι ώστε 23 και 24 Μαρτίου η συγκεκριμένη διοργάνωση που θα γίνει στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο επί της Κατσιμήδου, να μας μείνει αξιομνημόνευτη!
Τα αθλήματα freestyle pom, cheer hip hop και cheer jazz θα έχουν την τιμητική τους και οι 15 σύλλογοι απ΄όλη τη Ελλάδα με κυρίαρχο μότο τους το «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό για τη νίκη. Επίσης μέσω διοργάνωσης θα αναδειχτεί η « CHEERLEADER OF THE YEAR »
Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα της Περιεφερειακής Ενότητας Τρικάλων και του Δήμου Τρικκαίων.
Επιπλέον σημαντική βοήθεια προσέφεραν οι μεγάλοι υποστηρικτές των αγώνων οι οποίοι είναι: JACOBS espresso, HERBALIFE (Ανεξάρτητοι συνεργάτες Γιάννης Γουλόπουλος), LaserSkin solutions(Mαρία Νίκου), Decor Samaras, Αφοι Γ. Παπαθανασίου , Ακαδημία Χορού Τρικάλων- TDA (Γιούλια Πεταράκη), Παιδικές Κατασκηνώσεις ‘Mountain Camp’.

Προβλέπεται για ένα σαββατοκύριακο γεμάτο αθλητικό χορό και μουσική!

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Κυπέλλου θα έχει ως εξής:

• Το Σάββατο 23 Μαρτίου από τις 10.00 ως τις 18.00 θα διδαχθούν οι αγωνιστικές χορογραφίες (σεμινάρια) από διεθνείς προπονητές στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο οι οποίες είναι μόνο για τους αθλητές που λαμβάνουν μέρος στους αγώνες.
• Το Σάββατο επίσης, στις 19.00 ξεκινάει η παρέλαση των αθλητών μπροστά στο Δημαρχείο Τρικάλων και καταλήγει στην κεντρική πλατεία. Εκεί θα γίνει ένα cheer flash mob και θα ακολουθήσει party!
• Την Κυριακή 24 Μαρτίου θα διεξαχθούν οι αγώνες στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο. Ώρα έναρξης: 10.00 με παράταξη στο ταπί όλων των αθλητών ενώ τις 17.00 θα πραγματοποιηθούν οι απονομές όλων των κατηγοριών και θα πέσει η αυλαία του 2ου Κυπέλλου Ελλάδος Cheerleading !

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους όσους θέλουν να παρακολουθήσουν αυτό το υπερθέαμα!

Συγχαίρουμε για άλλη μια φορά τον Αθλητικό Σύλλογο Τρικάλων Εύαθλοι που προσπαθεί να παρουσιάσει το άθλημα στην πόλη των Τρικάλων. Άλλωστε από την προηγούμενη χρονιά οι Εύαθλοι έχουν σημειώσει τεράστιες επιτυχίες στο συγκεκριμένο άθλημα.

Δες επίσης

Παπαστεργίου: H Αυτοδιοίκηση στο πλευρό των σχολικών κοινοτήτων για το άνοιγμα Δημοτικών – Νηπιαγωγείων

Σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 28 Μαΐου με τη συμμετοχή της Υπουργού ...