Πέμπτη, 4 Ιούνιος 2020
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Τετ α τετ Φαμίση-Χριστοδουλάκη

Τετ α τετ Φαμίση-Χριστοδουλάκη

Συνάντηση με τον Γραμματέα του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ  ΑΛΛΑΓΗΣ   Μανώλη Χριστοδουλάκη είχε το πρωί της Παρασκευής ο υποψήφιος βουλευτής του κινήματος στο νομό μας Κώστας Φαμίσης με τον οποίο είχε μια ενδιαφέρουσα πολιτική κουβέντα στο πλαίσιο της  επίσκεψής τουγια την κοπή της  πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η συνάντηση των δυο ανδρών έγινε  σε γνωστό ξενοδοχείο των Τρικάλων. Το  θέμα  της  συζήτησης  ήταν η διαφύλαξη  της  ενότητας της  παράταξης.

 Ο  Γραμματέα κ. Χριστοδουλάκης ζήτησε από τον συντοπίτη Πανεπιστημιακό και επιχειρηματία Κώστα Φαμίση να δώσει τον δικό του  αγώνα,  σε όλα τα επίπεδα.

           Να προβάλει  τις  θέσεις  και  τους  εθνικούς στόχους  της  παράταξης σε όλους  τους  προοδευτικούς  και  δημοκρατικούς  πολίτες  τους  νομού  μας. Χρειάζεται η συστράτευση όλων, δήλωσε,  ενόψει  των  αυτοδιοικητικών  και  εθνικών   εκλογών.

Από την πλευρά  του ο κ. Φαμίσης , εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ   ΑΛΛΑΓΗΣ. Δήλωσε ότι η παράταξη  θα  γίνει ακόμα πιο δυνατή πλησιάζοντας προς τις κάλπες…

Δες επίσης

Τα πήρε στο …κρανίο αντιδήμαρχος με το ευχαριστήριο για βουλευτή της Ν.Δ Τρικάλων

Τα πράγματα στη θέση τους θέλει να βάλει με  δήλωση του αντιδήμαρχος του Δήμου Πύλης ...