Κυριακή, 20 Οκτώβριος 2019
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Τέσσερις έθεσαν υποψηφιότητα για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα

Τέσσερις έθεσαν υποψηφιότητα για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα

Με διευρυμένη σύνθεση συνεδρίασε σήμερα το βράδυ στο «Πανελλήνιο» η Ν.Ε Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ.

Στη συνεδρίαση ελήφθησαν αποφάσεις για την προεκλογική κίνηση του κόμματος στο νομό ενόψει των εκλογών της 2οης Σεπτεμβρίου.

Εκτός από θέματα εκλογικής στρατηγικής αποφασίστηκε να γίνουν δυο εκδηλώσεις στα Τρίκαλα, η μια για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου που θα ανακοινωθεί εντός των ημερών και η άλλη μια ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση με ομιλητή κεντρικό στέλεχος του κόμματος.

Παρόντες στη συνεδρίαση εκτός από μέλη της Ν.Ε και τον γραμματέα Γ. Τριγώνη, ήταν οι υποψήφιοι βουλευτές στις περασμένες εκλογές Κ. Φαμίσης και Χρ. Γατσέλης, η πρώην βουλευτής Σούλα Μερεντίτη, ο πρώην νομάρχης Στ. Πατραμάνης, ο πρώην δήμαρχος Τρικκαίων Χρ. Λάππας, ο πρώην αντιδήμαρχος Γ. Στουρνάρας, ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κσαι πρωην αντιδήμαχος Τρικάλων Τάσος Κατσιάνης, η πρώην γραμματέας Λορεν Κασσοπούλου παλιά και νέα στελέχη.

Αίσθση προκάλεσε πάντως το γεγονός ότι στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και ο πρώην υποψήφιος βουλευτής και υποψήφιος ευρωβουλευτής Παν. Πάτρας, καθώς όπως έχει ήδη δημοσιεύσει το trikaladay παραιτείται από το ΠΑΣΟΚ και δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι στη συνεδρίαση εκδήλωσαν ενδιαφέρον, επιβεβαιώνοντας το σχετικό ρεπορτάζ του trikaladay, να είναι στη λιστα του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ οι: Τάσος Κατσιάνης, Άρης Μερεντίτης, Γ. Ηλιάδης και Θ. Ξάφος.
Οι κ.κ. Μερεντίτης και Ξάφος δήλωσαν στη συνεδρίαση την πρόθυεσή τους να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο, ενώ οι κ.κ. Κατσιάνης και Ηλιάδης αναμένεται να υποβάλουν την αίτησή τους στον γραμματέα του κόμματος Γ. Τριγώνη

Πάντως οι τρεις θέσεις στο ψηφοδέλτιο είναι κλεισμένες καθώς θα είναι στη λίστα οι υποψήφιοι των περασμένων εκλογών Κ. Φαμίσης, Εφη Μπέκου και Χρ, Γατσέλης

Δες επίσης

Τρικαλινός γιατρός αναλαμβάνει υποδιοικητής στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας. Στ. Ελλάδας

Ενας ακόμα Τρικαλινός αξιοποιείται αναλαμβάνοντας τη θέση του υποδιοικητή στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας. ...

Αφήστε μια απάντηση