Δευτέρα, 16 Δεκέμβριος 2019
trikaladay.gr / Τοπικά / Τέλος στο …χιόνι στις τηλεοράσεις Τρικαλινών σε 6 χωριά

Τέλος στο …χιόνι στις τηλεοράσεις Τρικαλινών σε 6 χωριά

Στην αποκατάσταση και ενίσχυση του τηλεοπτικού σήματος για να βλέπουν όλα τα τηλεοπτικά κανάλια, προχωρά το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

Oπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων «οι κάτοικοι στα χωριά αυτά εντάχθηκαν σε σχετική δράση που προβλέφθηκε από τον νόμο «Πρόσβαση των μόνιμων κατοίκων των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας», του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

Ο Δήμος Τρικκαίων είχε αναδείξει το όλο πρόβλημα, αναφέροντας τις περιοχές του Δήμου, με πρόβλημα στην τηλεοπτική κάλυψη.

Με την πρόνοια του νόμου, πλέον δίνεται ένα κουπόνι αξίας 110 ευρώ, που θα εξαργυρώνουν στον πάροχο της επιλογής τους για την απόκτηση του σχετικού εξοπλισμού πρόσβασης στους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας.
Τα χωριά αυτά είναι:
Γοργογύρι,
Λαγκαδιά,
Παλαιόπυργος,
Αρδάνι,
Ράξα,
Περδικορράχη.
Πλέον οι κάτοικοι των χωριών αυτών, αφού ενημερωθούν σχετικά με τις διαδικασίες από τις αρμόδιες υπηρεσίες, θα μπορούν να απολαμβάνουν την πρόσβαση στην ενημέρωση, την πληροφορία και την ψυχαγωγία».

Δες επίσης

Η ΔΑΚΕ πρώτη δύναμη στις εκλογές της ΕΛΜΕ Τρικάλων. Ποιοι εκλέγονται στο νέο Δ.Σ

Ο συνδυασμός της ΔΑΚΕ επικράτησε στις εκλογές της ΕΛΜΕ Τρικάλων εξασφαλίζοντας τρεις έδρες στο Δ.Σ. ...