Κυριακή, 20 Οκτώβριος 2019
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Τα’ψαλε στον Αντώνη Σαμαρά ο Ηλίας Βλαχογιάννης…

Τα’ψαλε στον Αντώνη Σαμαρά ο Ηλίας Βλαχογιάννης…

Δεν ήταν όλα ….ρόδινα στην περιφερειακή συνδιάσκεψη της Νέας Δημοκρατίας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στα Τρίκαλα.

Στελέχη του κόμματος δεν αρκέστηκαν απλά να χειροκροτήσουν τον πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά αλλά άσκησαν δριμεία κριτική για τα λάθη και τις παραλείψεις της κυβέρνησης της Ν.Δ.

Ένα απ’ αυτά ο πρώην βουλευτής Τρικάλων Ηλίας Βλαχογιάννης, ο οποίος …τάριξε κανονικά στον πρώην πρωθυπουργό.

Ο κ. Βλαχογιάννης κατ΄ αρχήν αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο κ. Σαμαράς δεν ήρθε ποτέ στα Τρίκαλα ως πρωθυπουργός παρότι προσκλήθηκε πολλές φορές.

Αναφέρθηκε ακόμη στη φίμωση των βουλευτών της Ν.Δ σημειώνοντας ότι επί δυόμιση χρόνια που ήταν κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αντ. Σαμαρά δεν δόθηκε ποτέ ο λόγος στους βουλευτές μέσα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα ώστε να εκφέρουν την άποψή τους για τα καίρια ζητήματα της χώρας.

Η κριτική του Ηλ. Βλαχογιάννη δεν σταμάτησε εκεί, αλλά συνεχίστηκε και με το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα των 700 σελίδων για το οποίο όπως είπε, κλήθηκαν να το υπογράψουν οι βουλευτές χωρίς να τους δοθεί η ευκαιρία ή ο λόγος ώστε να γίνουν κάποιες προτάσεις ή αλλαγές.

Επίσης μίλησε για τον ΕΝΦΙΑ που έφτιαξε ένας τεχνοκράτης και όταν ασκήθηκε, ;opvw epis;hmane, από κάποιους βουλευτές κριτική για τον άδικο αυτό φόρο τους κατηγόρησαν ότι ήθελαν να ρίξουν την κυβέρνηση.

Τέλος ο Τρικαλινός βουλευτής θεώρησε λάθος του Αντ Σαμαρά και της κυβέρνησής του αλλά και της παράταξης γενικότερα, καθώς δεν ζήτησαν ποτέ συγνώμη και δεν έκαναν την αυτοκριτική τους, ενώ κάλεσε τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να προχωρήσει το κόμμα σε έκτακτο συνέδριο για να καθορίσει την πορεία του στο μέλλον.

Δες επίσης

Τρικαλινός γιατρός αναλαμβάνει υποδιοικητής στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας. Στ. Ελλάδας

Ενας ακόμα Τρικαλινός αξιοποιείται αναλαμβάνοντας τη θέση του υποδιοικητή στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας. ...

Ένα σχόλιο

  1. Ιταμος ο Τρικαλινός

    Τι ήρθαν να μας πούνε οι άνθρωποι που έχουν υπογράψει και διάλεξαν και τις αλυσίδες μας.
    πως δεν ντρέπονται από την πρώτη ημέρα αντί να παρακαλάνε και να βοηθούν να πετύχει
    ο αγώνας της Κυβέρνησης παρακαλάνε να χάσουν για να δικαιωθεί το λάθος τους.
    Η ανυπαρξία τους η ατολμία τους και το περπάτημα στα τέσσερα.

Αφήστε μια απάντηση