Σάββατο, 8 Αύγουστος 2020
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Τα ρουσφέτια ονομάζονται τώρα αιτήματα από τη Ν.Δ Τρικάλων

Τα ρουσφέτια ονομάζονται τώρα αιτήματα από τη Ν.Δ Τρικάλων

Αιτήματα βάφτισε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ της Ν.Δ Τρικάλων τα ρουσφέτια που ζητούν πολίτες που επισκέπτονται τα γραφεία του κόμματος.
Οπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της Ραδιοφωνικής Λέσχης «Για πολίτες που επισκέπτονται τα γραφεία της ΝΔ για επίλυση προσωπικών ζητημάτων έκανε λόγο σε σημερινή του συνέντευξη στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κώστας Τρέλλης:

«Για τις θέσεις των διοικητών νοσοκομείων θα υπάρξει σύντομα συγκεκριμένη προκήρυξη. Φυσικά και έμενα η επιθυμία μου είναι να είναι νεοδημοκράτης ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων. Όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει πράξη τη δέσμευση του για επιλογή των καλύτερων, και οι καλύτεροι δεν ανήκουν πάντα σε έναν χώρο. Άρα θα σεβαστούμε κάθε απόφαση και επιλογή.

Από τη στιγμή που γίναμε κυβέρνηση δεχόμαστε κόσμο στα γραφεία μας που κάτι θα μας ζητήσουν, διευκολύνσεις, εξυπηρετήσεις και διάφορα αιτήματα. Δεν είναι για ‘ρουσφέτια’, αυτά που συνήθως δεχόμαστε είναι πράγματα ρουτίνας, μεταθέσεις, αποσπάσεις, μετακινήσεις στρατιωτών κλπ. Όπου υπάρχουν μοριοδοτήσεις δεν μπορεί κανείς να παρέμβει, και το ξεκόβουμε απευθείας. Αν πάντως μπορούμε κάτι να κάνουμε και υπάρχει ανάγκη, δείχνουμε τη διάθεση να εξυπηρετήσουμε. Στα δικά μας γραφεία πάντως μόνο νεοδημοκράτες έρχονται. Δεν έχει έρθει κανείς…βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ούτε κάποιος άλλος από το χώρο εκείνο.»

Δες επίσης

Η απάντηση του Νοσoκομείου Τρικάλων για την ….ροζ ιστορία στο νοσηλευτικό ίδρυμα

Μια πρώτη απάντηση δίνει με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Νοσοκομείου Τρικάλων για τα όσα ...