Σάββατο, 6 Ιούνιος 2020
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Τα «πόθεν έσχες» των νυν και πρώην Τρικαλινών βουλευτών, του δημάρχου Δημ. Παπαστεργίου και του περιφερειάρχη Κ. Αγοραστού

Τα «πόθεν έσχες» των νυν και πρώην Τρικαλινών βουλευτών, του δημάρχου Δημ. Παπαστεργίου και του περιφερειάρχη Κ. Αγοραστού

Δημοσιεύτηκαν στον ιστότοπο της Βουλής τα πόθεν έσχες των υπουργών και των βουλευτών.

Συνολικά δημοσιεύτηκαν 1.072 δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης που υποβλήθηκαν για το 2019 και αφορούν τη χρήση του 2018, από τους βουλευτές και τους υπουργούς.

Η αρμόδια επιτροπή, ωστόσο, ανακοίνωσε πως οι δηλώσεις δημοσιεύτηκαν χωρίς να έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος από τους ορκωτούς λογιστές.

Τα πόθεν έσχες που δημοσιεύτηκαν αφορούν τις μεταβολές στην οικογενειακή κινητή και ακίνητη περιουσία του πρωθυπουργού, των αρχηγών πολιτικών κομμάτων που εκπροσωπούνται στο Εθνικό ή το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς και όσων λαμβάνουν κρατική χρηματοδότηση, υπουργών, αναπληρωτών υπουργών και υφυπουργών, βουλευτών και ευρωβουλευτών, περιφερειαρχών και δημάρχων, καθώς και των οικονομικών διαχειριστών των κομμάτων.

Δείτε τα πόθεν έσχες των Τρικαλινών βουλευτών (νυν και πρώην):

– Κώστας Σκρέκας  2019 (χρήση 2018)

– Θανάσης Λιούτας 2019 (χρήση 2018)

– Κατερίνα Παπακώστα 2019 (χρήση 2018)

– Παναγιώτα Δριτσέλη 2019 (χρήση 2018)

– Σάκης Παπαδόπουλος 2019 (χρήση 2018)

– Χρήστος Σιμορέλης 2019 (χρήση 2018)

(*) Δείτε επίσης τα πόθεν έσχες του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού (ΕΔΩ) και του δημάρχου Τρικάλων Δημήτρη Παπαστεργίου (ΕΔΩ)

Δες επίσης

Επανεμφανίστηκαν τα αγριογούρουνα σε περιοχές των Τρικάλων. Προσοχή στους οδηγούς

 Ιδιαιτέρως προσεκτικοί οφείλουν να είναι οι οδηγοί για την αποφυγή ατυχημάτων μιας και τα άγρια ...