Τρίτη, 26 Μάιος 2020
trikaladay.gr / Κόσμος / Τα ποτά – λάμπες θα σας αλλάξουν τα φώτα!

Τα ποτά – λάμπες θα σας αλλάξουν τα φώτα!

Αυτές οι λάμπες είναι η νέα τάση στην Αμερική όσον αφορά τα ποτά! Δείτε το βίντεο με τα ποτά – λάμπες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.
Μπορεί να έχουν το σχήμα μιας λάμπας αλλά στο εσωτερικό τους, βρίσκεται αλκοόλ! Το νέο trend στην Αμερική είναι τα ποτά – λάμπες!

Τα ιδιαίτερα αυτά ποτά είναι προϊόν… θείας φώτισης ενός εστιατορίου στη Νέα Υόρκη. Η ιδέα ήρθε από τους ιδιοκτήτες του Spot Dessert Bar. Τα ποτά – λάμπες έχουν γίνει trend, ύστερα από εκατοντάδες αναρτήσεις πελατών στα social media με την μοναδική πατέντα του μαγαζιού.

Ο Mark Lee, ο Ασιάτης ιδιοκτήτης του εστιατορίου δηλώνει στην κάμερα του Insider: «Ταξίδεψα σε όλη την Ασία και έβλεπα συνεχώς αυτές τις λάμπες μπροστά μου. Οι λάμπες αυτές κοσμούν τους δρόμους τους και ήταν το ιδανικό αντικείμενο που χρειαζόμουν για να «βάλω την υπογραφή μου» στο μαγαζί της Νέας Υόρκης».

Στο εσωτερικό της λάμπας μπορεί να τοποθετηθεί κάθε λογής αναψυκτικού ή αλκοολούχου ποτού. Οι πελάτες κάνουν λόγο για μια μοναδική εμπειρία που τους άλλαξε τα φώτα…

Το σχετικό βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου και αποτελεί έναν ακόμη λόγο να επισκεφτείτε την Νέα Υόρκη.

Δείτε το:

Πηγή βίντεο: INSIDER

Δες επίσης

“Μαχήτρια” τριών ετών νικάει τον καρκίνο και γίνεται παρανυφάκι στον γάμο της δότριας μυελού των οστών της

Νίκησε τον καρκίνο: Πρόκειται για την ιστορία της Skye Savren-McCormick. Το κοριτσάκι κατάφερε να νικήσει ...