Παρασκευή, 15 Ιανουάριος 2021
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Τα πήρε στο …κρανίο αντιδήμαρχος με το ευχαριστήριο για βουλευτή της Ν.Δ Τρικάλων

Τα πήρε στο …κρανίο αντιδήμαρχος με το ευχαριστήριο για βουλευτή της Ν.Δ Τρικάλων

Τα πράγματα στη θέση τους θέλει να βάλει με  δήλωση του αντιδήμαρχος του Δήμου Πύλης Αρης Τζάνης σχετικά με το θέμα της άφιξης των μηχανημάτων της ΜΟΜΚΑ στο Ροπωτό για την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης .

Αφορμή στάθηκε το ευχαριστήριο που δημοσίευσε στον τοπικό Τύπο ο πρόεδρος της Τ.Κ Ροπωτού Ιωάννης Λαμπρογιώργος, με το οποίο ευχαριστούσε την βουλευτή της ΝΔ Τρικάλων Κατερίνα Παπακώστα για τις «άμεσες ενέργειες» που «οδήγησαν στην ικανοποίηση του αιτήματός μας για τη συνδρομή των μηχανημάτων της ΜΟΜΚΑ σε έργα ζωτικής σημασίας για την περιοχή μας, δηλαδή τη διευθέτηση τριών αυλακιών, την επιμελημένη αποκάλυψη αγωγού ομβρίων υδάτων, καθώς και τη συντήρηση του οδικού δικτύου της περιοχής».

Βλέποντας το παραπάνω ευχαριστήριο υπήρξε έντονη αντίδραση του αντιδημάρχου Αρη Τζάνη ο οποίος μεταξύ άλλων σημειώνει «Βλέπουμε στον ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο …ιστορίες επικοινωνιακής προβολής. Διαπιστώνουμε ότι κυριαρχεί η παλαιοκομματική τακτική της φράσης «κατόπιν ενεργειών μου»

Κι αυτό διότι η συμφωνία για την έλευση των μηχανημάτων της ΜΟΜΚΑ είχε αποφασιστεί μετά τις επαφές που είχε η δημοτική αρχή του Δήμου Πύλης και ο Σύλλογος Ροπωτιανών  Αθήνας την άνοιξη του 2019 με το υπουργείο Εθνικής Αμυνας.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Τζάνη: «Ενώ βαδίζουμε στην εποχή του 2020, ενώ περνάμε την κρίση του COVID-19 και έχει αλλάξει η καθημερινότητα μας, ένα πράγμα δεν αλλάζει: Βλέπουμε στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο …ιστορίες επικοινωνιακής προβολής. Διαπιστώνουμε ότι κυριαρχεί η παλαιοκομματική τακτική της φράσης «κατόπιν ενεργειών μου».

Κάποτε ένας ψηφοφόρος παρακάλεσε τον βουλευτή του να βρει μια καλή γυναικολογική κλινική στην Αθήνα γιατί η γυναίκα του είχε δύσκολη εγκυμοσύνη. Έτσι και έγινε. Όταν γεννήθηκε το παιδί, στάλθηκε το απαραίτητο επισκεπτήριο και ο ψηφοφόρος διάβασε: «Κατόπιν ενεργειών μου η σύζυγος σας έτεκεν άρρεν».

Να το ξεκαθαρίσουμε: Όσον αφορά το θέμα του ερχομού μηχανημάτων της ΜΟΜΚΑ στην Κοινότητα Ροπωτού, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης ρεμάτων και βελτίωση εσωτερικής οδοποιίας η αλήθεια έχει ως εξής: Από την Άνοιξη του 2019 η Δημοτική Αρχή ήρθε σε επαφή με την υπηρεσία της ΜΟΜΚΑ και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Από τότε εγκρίθηκε η συγκεκριμένη δράση. Με ενέργειες του Συλλόγου Ροπωτιανών Αθήνας, του Διοικητικού Συμβουλίου και των μελών του. Ιδιαίτερα των κ.κ. Στέφανου Τσιαμπαλή, εργαζομένου στην Προεδρία της Δημοκρατίας καθώς και του Ηλία Αρσένου – Ταξιάρχου.

Και βέβαια του πρώην Προέδρου Ροπωτού κ. Ρουμπιέ Γεωργίου. Τους οποίους ευχαριστώ μία φορά ακόμη. Η Κοινότητα Ροπωτού έχει πολλά προβλήματα. Το κατολισθητικό φαινόμενο κατέστρεψε μεγάλο κομμάτι του χωριού μας, της ιστορίας μας. Ο τωρινός Πρόεδρος έχει πολλή δουλειά να κάνει και με την δική μας βοήθεια σαν Δημοτική Αρχή. Με μεθοδικότητα όμως και όχι με …φωτογραφίες.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΛΗΣ

ΤΖΑΝΗΣ ΑΡΗΣ»

 

 

 

 

Δες επίσης

Ανάρτησαν πανό σε βράχο των Μετεώρων που γράφει ”Ελεύθεροι άνθρωποι όχι κοινωνικά πειράματα”

Στην ανάρτηση ενός πανό προχώρησαν άγνωστος ή άγνωστοι σε βράχο των Μετεώρων και συγκεκριμένα στον Βράχο ...