Τετάρτη, 18 Σεπτέμβριος 2019
trikaladay.gr / Κόσμος / Συνταξιούχος πήγε για botox και του έκαναν… περιτομή

Συνταξιούχος πήγε για botox και του έκαναν… περιτομή

Αποζημίωση 21.750 ευρώ υποχρεώθηκε να καταβάλει το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Αγγλίας σε συνταξιούχο, ο οποίος κατήγγειλε ότι πήγε σε δημόσιο νοσοκομείο για να κάνει botox για τη συχνουρία αλλά οι γιατροί του έκαναν… περιτομή.

Ο 70χρονος Τέρι Μπρέιζιε δήλωσε ότι όταν οι γιατροί ανακάλυψαν το λάθος, ήταν πολύ αργά. Η περιπέτειά του άρχισε, όπως είπε ο ίδιος στη «Daily Star» μετά την ανακοίνωση του ύψους της κρατικής αποζημίωσης που έλαβε, το 2015 όταν εισήχθη στο νοσοκομείο του Λέστερ.
«Μπήκα στο χειρουργείο για λίγο botox και οι γιατροί κατέληξαν να μου κάνουν περιτομή» λέει, προσθέτοντας ότι, όταν τελείωσε η επέμβαση, οι γιατροί κατάλαβαν ότι μπέρδεψαν το παραπεμπτικό του με εκείνο άλλου ασθενούς και δεν ήξεραν τι να πουν.

Όταν του αποκάλυψαν την αλήθεια «ήταν μια πραγματική έκπληξη» είπε ο 70χρονος. Το νοσοκομείο παραδέχτηκε το λάθος, ζητώντας συγγνώμη, λέγοντας ότι ο ασθενής έπρεπε να υποβληθεί σε τοποθέτηση botox στην ουροδόχο κύστη, για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα συχνουρίας που είχε.

enikos/Με πληροφορίες από εφημερίδα Espressο

Δες επίσης

Πρωτοφανές αμόκ: Σκότωσε τη σύζυγο, την πεθερά και την κουνιάδα του μπροστά στα δυο μικρά παιδιά του

Σοκ μετά την τριπλή δολοφονία που διέπραξε 44χρονος στην Ισπανία. Σκότωσε τη σύζυγό του, την ...