Σάββατο, 25 Μάιος 2019
trikaladay.gr / Ελλάδα / Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ: Άρπαξε το παιδί της από την Εντατική του Παίδων

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ: Άρπαξε το παιδί της από την Εντατική του Παίδων

Συναγερμός επικρατεί στην αστυνομία για τον εντοπισμό μητέρας που άρπαξε το παιδί της -παρά την απαγόρευση που της είχε επιβληθεί- από τη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Παίδων Αγία Σοφία».

Πρόκειται για τη 35χρονη μητέρα που στα τέλη του Ιανουαρίου κατηγορήθηκε ότι εγκατέλειψε μόνο του το βρέφος, 14 μηνών, σε φλεγόμενο διαμέρισμα, στην πλατεία Αττικής. Το μωρό είχε απεγκλωβιστεί τότε και έκτοτε νοσηλεύονταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, καθώς είχε υποστεί βλάβη η υγεία του.

Ο Εισαγγελέας Ανηλίκων διέταξε την απομάκρυνση του παιδιού από τη μητέρα του. Εκείνη, ωστόσο, μπήκε παράνομα την Πέμπτη στο χώρο όπου νοσηλευόταν το μωρό στο νοσοκομείο Παίδων και το άρπαξε και στη συνέχεια, εξαφανίστηκε.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας, ο οποίος έδωσε διαταγή στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής να εντοπίσει τη μητέρα και το βρέφος, καθώς συντρέχει κίνδυνος για το παιδί.

Τον Νοέμβριο του 2016 το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε ασχοληθεί με τη μεγαλύτερη κόρη της 35χρονης γυναίκας.

Το 16χρονο τότε κορίτσι είχε εμφανιστεί μόνο του στο αστυνομικό τμήμα, όπου κατήγγειλε τη μητέρα του για κακοποίηση και παραμέληση. Ο εισαγγελέας ανηλίκων απομάκρυνε το κορίτσι από την οικογένειά του και έδωσε την επιμέλεια στη γιαγιά. Π

Δες επίσης

Συνοριοφύλακες με πλαστά Lower απολύονται από το Σώμα

Παρελθόν για το νομό Καβάλας αποτελούν πλέον δυο συνοριοφύλακες οι οποίοι, σύμφωνα με την έρευνα ...