Δευτέρα, 10 Αύγουστος 2020
trikaladay.gr / Κόσμος / Σύμβουλος Ερντογάν: Σαν να χτυπούσαμε μωρό στην κούνια, ο πόλεμος με την Ελλάδα

Σύμβουλος Ερντογάν: Σαν να χτυπούσαμε μωρό στην κούνια, ο πόλεμος με την Ελλάδα

Δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις ο σύμβουλος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και καθημερινός σχολιαστής στα τηλεοπτικά πάνελ της Τουρκίας Γιγκίτ Μπουλούτ.

Σε συνέντευξή του σε τουρκικό κανάλι ανέφερε ότι ο τουρκικός στρατός όχι απλά έφτασε 55 χιλιόμετρα μέσα στην Ελλάδα, αλλά «κατέβασε μέσα σε ένα βράδυ όλες τις ελληνικές σημαίες που είχαν τοποθετηθεί σε αμφισβητούμενες βραχονησίδες στο Αιγαίο». Τόνισε μάλιστα ότι υπάρχει και σχετικό βίντεο.

Ο γραφικός Μπουλούτ λέει ότι επρόκειτο για μια μυστική επιχείρηση και πως υπάρχουν και αποδείξεις, τις οποίες μάλιστα οι τουρκικές αρχές τις έδωσαν και στην Ελλάδα.

Ο Μπουλούτ υποστήριξε ότι ένας πόλεμος της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδας θα ήταν ντροπιαστικός, «σαν ένας ενήλικας να χτυπάει ένα μωρό παιδί στην κούνια, αν αναλογιστεί κανείς τη σύγκριση των στρατιωτικών δυνάμεων των δύο χωρών».

Επιτέθηκε τέλος κατά των Ελλήνων υπουργών, αναφέροντας ότι τάσσονται κατά του Ισλάμ και της Άγκυρας και προειδοποίησε πως η Ελλάδα θα πληρώσει υψηλό τίμημα αν δεν αλλάξει τη στάση της απέναντι στην Τουρκία.

Δες επίσης

33χρονη με καρκίνο στο τελικό στάδιο παντρεύτηκε τον άντρα της ζωής της, λίγες  μέρες πριν φύγει από τη ζωή-ΦΩΤΟ

Γυναίκα με καρκίνο: Όρκους αιώνιας αγάπης αντάλλαξαν μία νεαρή γυναίκα και ο άντρας της ζωής ...