Τρίτη, 29 Σεπτέμβριος 2020
trikaladay.gr / Lifestyle / Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Γιώργου Καπουτζίδη – BINTEO

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Γιώργου Καπουτζίδη – BINTEO

Μια συγκινητική στιγμή εκτυλίχθηκε στο χθεσινό επεισόδιο του «Ελλάδα έχεις ταλέντο«, όταν ένας νεαρός ράπερ ανέβηκε στη σκηνή για να διαγωνιστεί σε τραγούδι που έγραψε ο ίδιος και μιλά για τη μάστιγα της εποχής μας, το bullying.

Όταν ο Γιώργος Καπουτζίδης πήρε τον λόγο, ξέσπασε και καταφέρθηκε εναντίον των γονέων που δεν κάθονται να μιλήσουν στα παιδιά τους για τη διαφορετικότητα των συμμαθητών τους και έτσι αυτά τα πειράζουν στο σχολείο.

Δεν δίστασε, μάλιστα, να αναφερθεί και στην προσωπική του ζωή, τονίζοντας πως ο ίδιος είναι ένα “διαφορετικό παιδί”, ωστόσο, η δυνατή προσωπικότητά του δεν άφησε κανέναν να του κάνει bullying.

Φέρνεις ένα παιδί στον κόσμο και δεν ασχολείσαι με το πώς θα το στείλεις στο σχολείο; Δεν θα του πεις “αγόρι μου ή κορίτσι μου, δεν θα προσβάλλεις ποτέ και δεν θα θίξεις ποτέ και δεν θα κάνεις ποτέ κακό σε ένα παιδί επειδή σου φαίνεται διαφορετικό, πιο αδύναμο” ή δεν ξέρω εγώ τι; Θα έπρεπε να ντρέπονται αυτοί οι γονείς. Και θα έπρεπε να ακούσουν αυτό το τραγούδι και θα έπρεπε να ασχοληθούν με τα παιδιά τους. Και θα έπρεπε να πουν στα παιδιά τους ότι τα άλλα τα παιδιά στο σχολείο οφείλουν να τα σέβονται.

Έχω ακούσει κάτι ανοησίες του στυλ “αυτό το παιδί έχει δύο άντρες για γονείς ή δύο γυναίκες για γονείς! Και θα περάσει δύσκολα στο σχολείο”. Και ποια είναι η λύση; Να μην το στείλουμε στο σχολείο; Η λύση είναι οι γονείς των άλλων παιδιών να πιάσουν τα παιδιά τους και να τους πουν ότι “τον μικρό Γιωργάκη ή τη μικρή Κατερίνα δεν θα τους ενοχλήσεις ποτέ επειδή σου φαίνεται περίεργο που έχει δύο μπαμπάδες ή δύο μαμάδες”.

Είμαι φορτισμένος γιατί θεωρώ ότι είναι μια μάστιγα αυτή της κοινωνίας. Έχουν γίνει δολοφονίες και τις βαφτίζουμε αυτοκτονίες. Έχουν γίνει αυτοκτονίες και τις κρύβουμε και λέμε ότι κάπου γλίστρησε. Λοιπόν, εγώ είμαι ένα παιδί διαφορετικό που, ωστόσο, δεν είχα υποστεί bullying. Είχα μια πολύ δυνατή προσωπικότητα και δεν μπόρεσε να μου ασκήσει κάποιος bullying.

Αμέσως μετά σηκώθηκε και πάτησε το golden bazzer το οποίο, σύμφωνα με τους κανόνες του talent show, οδηγεί τον διαγωνιζόμενο κατευθείαν στους ημιτελικούς.

Δείτε το βίντεο:

Δες επίσης

Ρέα Τουτουντζή: Οι εξαντλητικές δίαιτες, ο κρυφός γάμος, ο φόβος μητρότητας, η κατακραυγή και τα λευκά μαλλιά

H Ρέα Τουτουνζή ήταν από τα μοντέλα που κάθε Έλληνας σχεδιαστής ήθελε να έχει στις επιδείξεις του. ...