Δευτέρα, 19 Απρίλιος 2021
trikaladay.gr / Lifestyle / Survivor: Νέος τραυματισμός για την Τρικαλινή παίκτρια Σοφία Μαργαρίτη – “Η πιο συμφέρουσα λύση είναι να επιστρέψω σπίτι μου”

Survivor: Νέος τραυματισμός για την Τρικαλινή παίκτρια Σοφία Μαργαρίτη – “Η πιο συμφέρουσα λύση είναι να επιστρέψω σπίτι μου”

Άλλος ένας τραυματισμός σημειώθηκε στο Survivor. H Σοφία Μαργαρίτη, η οποία στο παρελθόν είχε τραυματιστεί στο πόδι και εδώ και μέρες παραπονιέται για το δάχτυλό της, έφτασε υποβασταζόμενη στην παραλία των Κόκκινων.

“Όλη την εβδομάδα έπαιζα, περπατούσα, είχα φοβερό πόνο. Δεν περίμενα να είναι σπάσιμο. Νόμιζα ότι απλά το στραμπούλιξα. Αλλά επειδή το πρήξιμο επέμεινε, δεν ξεπρηζόταν το δάχτυλο, πονούσε φοβερά όλες αυτές τις μέρες έπρεπε να το δει ένας γιατρός”, είπε η Σοφία.

“Η πιο συμφέρουσα λύση και για εμένα και για την ομάδα είναι να επιστρέψω σπίτι μου. Δεν μπορώ να προσφέρω πράγματα αν είμαι στον πάγκο. Θα χάνουνε και πόντους από εμένα”, πρόσθεσε.

Μένει πλέον να δούμε αν η Σοφία θα συνεχίσει στο Survivor ή ο τραυματισμός της θα την αναγκάσει να αποχωρήσει οικειοθελώς.

 

Δες επίσης

Τα πραγματικά ονοματεπώνυμα 22 διάσημων Ελλήνων καλλιτεχνών όπως αναγράφονται στις ταυτότητές τους

Ψευδώνυμα Ελλήνων καλλιτεχνών – Χρήσιμες πληροφορίες: Πιστεύετε πως όταν αναφέρεστε σε κάποιον Έλληνα καλλιτέχνη, πως ...