Τρίτη, 11 Αύγουστος 2020
trikaladay.gr / Lifestyle / Survival Secret: Αποκαλύφθηκε ο παρουσιαστής του ριάλιτι

Survival Secret: Αποκαλύφθηκε ο παρουσιαστής του ριάλιτι

Το τρέιλερ του Survival Secret είναι «στον αέρα» και μας αποκαλύπτει τον ηθοποιό που θα είναι ο παρουσιαστής του show

Το νέο τρέιλερ του Survival Secret είναι στον αέρα και όπως μπορείτε να δείτε, ο Κώστας Σόμμερ είναι ο πρωταγωνιστής του show.
AdTech Ad

Ο ηθοποιός ήταν από την αρχή στα επικρατέστερα ονόματα για την παρουσίαση. Στο τρέιλερ που προβάλλεται ήδη στο Epsilon, ο Κώστας Σόμμερ περπατά στην παραλία βρίσκοντας ό,τι έχει απομείνει από κάποιο «ναυάγιο».

Τα γυρίσματα θα γίνουν στην παραλία της Κουρούτας Ηλείας και αναμένεται να αρχίσουν στις 28 Αυγούστου. Η πρεμιέρα εκτιμάται πως θα γίνει στις 3 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, ο χώρος που θα χρησιμοποιηθεί για τα γυρίσματα του «συμβουλίου» του Survival Secrets δεν είναι άλλος από αυτόν του Ιππικού Ομίλου Κουρούτας. Εκεί γίνονται και οι εργασίες για τις κατασκευές των ξύλινων μέσων που θα χρησιμοποιηθούν στις δοκιμασίες του παιχνιδιού.

Ακριβώς απέναντι και στις παρυφές του δάσους της Μαραθιάς σε μεγάλη αγροτική έκταση, στήνεται ο στίβος μάχης του παιχνιδιού.

Όσο για τα χρώματα των δύο ομάδων η επιλογή είναι το κόκκινο και το πράσινο. Το concept δεν θα διαφέρει πολύ από το γνωστό μας Survivor. Δύο ομάδες, δέκα παίκτες κάθε μία, στη μία «Διάσημοι», στην άλλη «άγνωστοι» στο ευρύ κοινό. Το έπαθλο υπολογίζεται, όμως, να φτάσει τα 200.000 ευρώ.

Δες επίσης

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Τα 40 χρόνια καριέρας, οι ουσίες που έκοψε, η μανιοκατάθλιψη και το απρόσμενο τέλος

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας γεννήθηκε στις 5 Νοεμβρίου 1956 στη Νέα Ιωνία του Βόλου. Από πολύ μικρή ηλικία ...

Αφήστε μια απάντηση