Τετάρτη, 12 Αύγουστος 2020
trikaladay.gr / Τοπικά / Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο 13χρονος Τρικαλινός που τραυματίστηκε όταν έπεσε από το ποδήλατό του

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο 13χρονος Τρικαλινός που τραυματίστηκε όταν έπεσε από το ποδήλατό του

Καλά στην υγεία του είναι ο 13χρονος ποδηλάτης, που χθες το απόγευμα & σε ΤΚ του Δ. Πύλης, είχε πτώση από το ποδήλατό του, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Συγκεκριμένα χθες το απόγευμα κι ενώ ο νεαρός ποδηλάτης έκανε τις συνηθισμένες του βόλτες, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, είχε πτώση με αποτέλεσμα να πέσει & να χτυπήσει στο κεφάλι. Συγχωριανός του ο οποίος περνούσε από το σημείο τον μετέφερε στο σπίτι κι από εκεί με τους γονείς στο ΚΥ Πύλης, καθώς παραπονιόταν για πονοκέφαλο & τάσεις υπνηλίας.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες ΚΥ Πύλης & ΓΝ Τρικάλων, το παιδάκι μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, για περαιτέρω ιατρική φροντίδα και σύμφωνα με πληροφορίες του στενού του οικογενειακού περιβάλλοντος, σήμερα είναι πολύ καλά στην υγεία του, χωρίς η κατάστασή του να εμπνέει καμία απολύτως ανησυχία, ενώ αναμένεται σε δυο με τρεις ημέρες να πάρει εξιτήριο.

pylinews

Δες επίσης

Απεβίωσε 62χρονος Τρικαλινός

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών ο Απόστολος Σαμαράς. Η κηδεία του θα ...