Πέμπτη, 29 Οκτώβριος 2020
trikaladay.gr / Τοπικά / Στο χορό του Πολιτιστικού Συλλόγου Γόμφων και του Γ.Σ. Γόμφων ο Κώστας Μαράβας

Στο χορό του Πολιτιστικού Συλλόγου Γόμφων και του Γ.Σ. Γόμφων ο Κώστας Μαράβας

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η χοροεσπερίδα που οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γόμφων σε συνεργασία με τον Γ.Σ. Γόμφων (Ομάδα Μπάσκετ), που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ στο Κοσμικό Κέντρο «ΕΝΑΣΤΡΟ» στο Μαυρομάτι, όπου αρκετός κόσμος κατέκλυσε την αίθουσα του Καταστήματος ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα των διοργανωτών της εκδήλωσης.
Η εκδήλωση άνοιξε την αυλαία της με την παρουσίαση των χορευτικών του Συλλόγου τα ποία χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς του τόπου μας υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου κ. Δημητρίου Δημουλά.
Στην συνέχεια σύντομο χαιρετισμό έκανε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γ. Μαγκούτης καλωσορίζοντας τον κόσμο και τους επισήμους ευχαριστώντας τους για την παρουσία τους στην εκδήλωση.
Κατόπιν χαιρετισμό έκανε ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας δίνοντας συγχαρητήρια στους συνδιοργανωτές για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης, τονίζοντας ότι ο Δήμος Πύλης θα είναι πάντα συμπαραστάτης στις δραστηριότητες του Συλλόγου όπως πρόσφατα με την κορυφαία εκδήλωση του Καρναβαλιού στους Γόμφους.

Δες επίσης

Έρευνα στις φυλακές Τρικάλων – Δείτε τι βρήκαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι σε κελιά κρατουμένων

Σε νέα έκτακτη έρευνα που πραγματοποιήθηκε, χθες, Τρίτη 27 Οκτωβρίου, από σωφρονιστικούς υπαλλήλους και εξωτερικούς ...