Δευτέρα, 24 Φεβρουάριος 2020
trikaladay.gr / Άρθρα / Σταυρούλα Κόσσυβα: Θεωρώ ΑΝΑΝΔΡΗ την επίθεση στο πρόσωπο του Διοικητή κ. Παρθένη

Σταυρούλα Κόσσυβα: Θεωρώ ΑΝΑΝΔΡΗ την επίθεση στο πρόσωπο του Διοικητή κ. Παρθένη

Η Σταυρούλα Κόσσυβα εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ του Νοσοκομείου Τρικάλων μας απέστειλε δήλωσή της με την οποία στηρίζει τις ενέργειες του διοικητή Δημ. Παρθένη στη λειτουργία του νοσηλευτικού ιδρύματος
Αναλυτικά η δήλωσή της: Πέραν της συνδικαλιστικής μου ιδιότητας, νιώθω υποχρέωση και σαν απλή υπάλληλος στο ΓΝ Τρικάλων και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, να πάρω θέση σε όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες στο νοσοκομείο μας. Θεωρώ ΑΝΑΝΔΡΗ την επίθεση στο πρόσωπο του Διοικητή κ. Παρθένη.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήρθε με όνειρα στο νοσοκομείο μας. Έχει απέραντη αγάπη γι αυτό και τους ασθενείς. Σε καθημερινή βάση προσπαθεί για την αναβάθμισή του και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα πέτυχε πράγματα που έπρεπε να είχαν γίνει όλα τα προηγούμενα χρόνια.. Ενίσχυσε το νοσοκομείο μας με ιατρικό προσωπικό-πρόσφατη πρόσληψη γαστρεντερολόγου.

Δημιούργησε την Πνευμονολογική κλινική… Αναβάθμισε το Αιμοδυναμικό εργαστήριο του νοσοκομείου μας Στη συνεργασία μαζί του για το ΕΣΠΑ, κατάλαβα ότι νοιάζεται και πονάει αυτό τον χώρο περισσότερο και από το σπίτι του, είδα το τρέξιμο, την αγωνία του, την κούρασή του, προκειμένου να ενισχυθεί το νοσοκομείο με Μονάδα παραγωγής Οξυγόνου, Κλίβανο Μολυσματικών αποβλήτων, νέο Αξονικό τομογράφο, λαπαροσκοπικά μηχανήματα, και πολλά-πολλά άλλα, όπου με την προμήθεια τους έχουμε τεράστιο οικονομικό κέρδος και αναβάθμιση του νοσοκομείου.

Από την πρώτη στιγμή χωρίς δισταγμό τα έβαλε με τα μεγάλα συμφέροντα της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Καθαριότητα, φύλαξη, τεχνική υπηρεσία και τα κατάφερε. Η παρουσία του στο νοσοκομείο είναι σε καθημερινή βάση γνωρίζοντας ακόμη και τον παραμικρό χώρο του, ενώ κάποιοι άλλοι δεν ήξεραν κατά που πέφτει η είσοδος των ΤΕΠ. Ασχολήθηκε με το παλιό κτίριο του νοσοκομείου, καθάρισε τα υπόγεια του ..όπου δεν μπορούσε να πατήσει άνθρωπος και λίμναζαν χρόνια άχρηστα υλικά δημιουργώντας πηγή μόλυνσης, άρχισε την βαφή του κτιρίου εξωτερικά αναδεικνύοντας το, ασχολήθηκε με το φαγητό των ασθενών, με το φαγητό των υπαλλήλων, έβαλε στόχο την δημιουργία παιδικού σταθμού για τους εργαζόμενους.

Αυτά είναι λίγα μπροστά σ αυτά που έχει βάλει στόχο και που σε καθημερινή βάση μας αναλύει και μας προτρέπει να συμβάλλουν όλοι όσοι αγαπούν το νοσοκομείο μακριά από συμφέροντα. Στους διαδρόμους ακούγεται συνεχώς, ακούγεται από ασθενείς, εργαζόμενους, ότι το νοσοκομείο αλλάζει!! Κι έρχονται τώρα κάποιοι -οι οποίοι ξύπνησαν από τον λήθαργο-να στηρίξουν τι???? Τους ιδιώτες?? την διαπλοκή?? Αυτούς που τόσα χρόνια σε όλα τα πηγαδάκια και με όλες τις διοικήσεις κατηγορούσαν και ζητούσαν την παραδειγματική τους τιμωρία?? εκμεταλλευόμενοι την μετακίνηση μιας γιατρού αλλά και την τιμωρία κάποιου άλλου τα οποία έγιναν με νόμιμες διαδικασίες ??

Θα περίμενα δε από όσους δηλώνουν «αριστεροί» να κρατήσουν διαφορετική θέση .. απέναντι σε ότι εμπεριέχει διαπλοκή και οικονομικά συμφέροντα… Το νοσοκομείο μας έχει ανοδική πορεία και δεν χωράνε συντεχνιακά παιχνίδια για να μην θιγούν συμφέροντα και επειδή κάποιοι θα βιαστούν να με πουν «παρθενογένεση»…το λέω μόνη μου αν είμαι «παρθενογένεση», επειδή στηρίζω την καθαρότητα, την αναβάθμιση του νοσοκομείου μας, την αγάπη που δείχνει γι αυτόν το χώρο, την εργατικότητα , την γνώση ..τότε τιμή μου!!!!

Και κάνουν λάθος μερικοί που πιστεύουν ότι είναι μόνος του… έχει μαζί του τον καλύτερο σύμμαχο.. την ίδια την ΚΟΙΝΩΝΙΑ..!!

Δες επίσης

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-Νατάσα Παπαστάθη: Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια έντονη προσπάθεια καλλιτεχνικής και μουσικής ανόδου στην πόλη μας

Οι Τρικαλινοί αγαπούν την μουσική κάτι που αποδεικνύεται τόσο από τη γέννηση πολλών μεγάλων συνθετών ...