Τρίτη, 25 Φεβρουάριος 2020
trikaladay.gr / Ελλάδα / Στα ‘μαχαίρια’ Κωνσταντοπούλου – Ποτάμι. Το τσάι και η μάνα του λόχου της Χρυσής Αυγής

Στα ‘μαχαίρια’ Κωνσταντοπούλου – Ποτάμι. Το τσάι και η μάνα του λόχου της Χρυσής Αυγής

Κόντρα της προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη για τις σχέσεις τους με την Χρυσή Αυγή

Τον Σταύρο Θεοδωράκη έβαλε στο στόχαστρο η πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, επιλέγοντας να απαντήσει με αυτό τον τρόπο σε όσους την κατηγορούν πως επιφυλάσσει προνομιακή μεταχείριση στη Χρυσή Αυγή.

«Ως πρόεδρος της Βουλής έχω την υποχρέωση να τηρώ τον κανονισμό. Δεν υπάρχει κάποιος νόμος που να περιορίζει βουλευτή από την άσκηση των καθηκόντων του. Είναι απολύτως χυδαίος ο τρόπος που κάποιοι επιχειρούν να φτιάξουν πολιτική καριέρα ως όψιμοι αντιφασίστες».

Και συμπλήρωσε «Εμένα, δεν θα με βρείτε σε κανένα προεκλογικό πάνελ στο οποίοι συμμετείχαν εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής…» για να καταλήξει αναφερόμενη Σταύρο Θεοδωράκη «έπινε τσάι με βουλευτές της Χρυσής Αυγής». Αναρωτήθηκε δε γιατί το κόμμα του δεν συμμετέχει στην επιτροπή για τις γερμανικές αποζημιώσεις».

«Ποιος ασχολείται με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, τη “μάνα του λόχου» της Χρυσής Αυγής όπως εύστοχα είπε η Λιάνα Κανέλλη;» ήταν η απάντηση, σύμφωνα με κύκλους του Ποταμιού, στα όσα δήλωσε η πρόεδρος της Βουλής.

Δες επίσης

«Πόλεμος» για το Προσφυγικό: Μπλόκα από κατοίκους σε Λέσβο και Χίο, χημικά από τα ΜΑΤ – Αμετακίνητη η κυβέρνηση

Την ώρα που κάτοικοι των δύο νησιών έχοντας στο πλευρό τους και δημάρχους των περιοχών ...

Αφήστε μια απάντηση