Σάββατο, 30 Μάιος 2020
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Σωτήρης Μπλέτσας: Μια …αρχιτεκτονική υποψηφιότητα στον συνδυασμό «Μαζί για τα Τρίκαλα»

Σωτήρης Μπλέτσας: Μια …αρχιτεκτονική υποψηφιότητα στον συνδυασμό «Μαζί για τα Τρίκαλα»

Ο Σωτήρης Μπλέτσας είναι γνωστός στην Τρικαλινή κοινωνία όχι μόνον από την επαγγελματική του δραστηριότητα αλλά και από την ενασχόλησή του με τα κοινά και την πολιτική, καθώς ήταν υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΔΗΣΟ του Γ. Παπανδρέου.
Τώρα ο κ. Μπλέτσας κατεβαίνει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κώστα Κρεμμύδα «Μαζί για τα Τρίκαλα» διεκδικώντας με αξιώσεις την ψήφο των Τρικαλινών δημοτών.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΩΤΗΡΗ ΜΠΛΕΤΣΑ

Γεννήθηκα το 1956 στο Γραμματικό Καρδίτσας – με καταγωγή από το Γαρδίκι Τρικάλων – και παρέμεινα εκεί ως το τέλος της δημοτικής εκπαίδευσης, ενώ τις γυμνασιακές μου σπουδές τις ολοκλήρωσα στους Σοφάδες και στο 2ο Αρένων Τρικάλων. Σπούδασα Αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο της Βενετίας (IUAV) από όπου αποφοίτησα το 1981, ενώ τον επόμενο χρόνο ολοκλήρωσα την εξειδίκευσή μου πάνω στο οπλισμένο σκυρόδεμα στο Πολυτεχνείο του Μιλάνου. Έκτοτε έχει παρακολουθήσει ποικίλα σεμινάρια πάνω σε τομείς της Αρχιτεκτονικής και της Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Από το 1982 έως και σήμερα ασκώ το επάγγελμα του αρχιτέκτονα μηχανικού, απασχολούμενος ως ελεύθερος επαγγελματίας δραστηριοποιούμενος όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες των Βαλκανίων, ενώ συγχρόνως συνέστησε και τη δική του τεχνική – μελετητική εταιρία.
Μέσα σε αυτά τα χρόνια έχω ολοκληρώσει ως Αρχιτέκτονας Μηχανικός περισσότερα από 1.000.000 τ.μ. ιδιωτικών και δημόσιων έργων ως μελετητής και κατασκευαστής για πάνω από 2.000 πελάτες σε όλη την Ελλάδα.
Συνεχίζω να ασκώ με τον ίδιο ζήλο το επάγγελμα μου και οραματίζομαι να μετουσιώσω σε πράξη και στην πόλη που γεννήθηκα την αγάπη μου για την Αρχιτεκτονική.

Δες επίσης

Πόθεν έσχες Μητσοτάκη – Τσίπρα: Οι αμοιβές, οι καταθέσεις και τα ακίνητα των 2 αρχηγών και των συζύγων τους

Τα πόθεν έσχες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Α. Τσίπρα ...