Τρίτη, 25 Φεβρουάριος 2020
trikaladay.gr / Ελλάδα / Σύρος: Ο γάμος που κάνει θραύση στο facebook – Ο στολισμός και τα χαμόγελα της νύφης!

Σύρος: Ο γάμος που κάνει θραύση στο facebook – Ο στολισμός και τα χαμόγελα της νύφης!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ένα νιόπαντρο ζευγάρι, το οποίο ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου την περασμένη Κυριακή…στoν Καθολικό Ναό της Μεταστάσεως της Θεοτόκου στο Κίνι και στον Ιερό ναό της Αγίας Παρασκευής. Συγκεκριμένα οι Ρούσσος Σταύρος και Αννα Μπρουζιώτη παντρεύτηκαν στις 18 Οκτωβρίου και όλα ήταν υπέροχα. Ο εν λόγω γάμος πάντως είχε μια ιδιαιτερότητα: Ενώ οι περισσότεροι μέλλοντες σύζυγοι επιλέγουν θεματολογία για τον γάμο τους με αναφορά σε άνθη, ο Σταύρος και η Άννα επέλεξαν να είναι με έντονο το στοιχείο… της πυροσβεστικής!

Συνήθως τρέχουν για να σβήσουν φωτιές αυτήν τη φορά έτρεχαν για ένα ευχάριστο γεγονός καθώς η Άννα σε ρόλο εμπρηστή του έβαλε φωτιά στην καρδιά…και τον οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας! Ειδικότερα, το απόγευμα της περασμένης Κυριακής κομβόι πυροσβεστικών οχημάτων και Πυροσβεστών κατευθύνθηκε προς την εκκλησία.

Oι συνάδελφοί του συνόδευαν με δόξα, τιμή και …σειρήνες τον πυροσβέστη γαμπρό και Πρόεδρο της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νοτίου Αιγαίου. Στο δρόμο προς την εκκλησία, τα πυροσβεστικά οχήματα με κόρνες και σειρήνες, δημιούργησαν μια έντονα γιορτινή ατμόσφαιρα και φτάνοντας στο προαύλιο του Ιερού Ναού, οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν με την είσοδο να εχει στολιστεί με…πυροσβεστήρες που στην κορυφή τους έφεραν λουλούδια! Η τελετή του γάμου έγινε με κουμπάρους τον Πυρονόμο Διονύση Ρούσσο και την Γεωργία Μπούφη.

Πηγή: cyclades24.gr

Δες επίσης

Ιταλός δερματολόγος νόσησε από τον ιό – Βρισκόταν σε συνέδριο στην Ελλάδα

Για τα μέτρα που έχουν ληφθεί από την ιταλική κυβέρνηση και από το υπουργείο Υγείας ...

Αφήστε μια απάντηση