Τετάρτη, 1 Απρίλιος 2020
trikaladay.gr / Τοπικά / Συνεργασία της Δημοτικής Αστυνομίας με την Τροχαία Τρικάλων

Συνεργασία της Δημοτικής Αστυνομίας με την Τροχαία Τρικάλων

Θέματα τροχαίας με οφέλη για τους τρικαλινούς, συζητήθηκαν σήμερα Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017 στο Δημαρχείο Τρικκαίων. Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Παπαστεργίου συναντήθηκε με τον νέο διοικητή της ΑΔ Τρικάλων κ. Γ. Σπηλιόπουλο και τον διοικητή του τμήματος Τροχαίας κ. Γιάννη Τσιώλη. Βασικά ζητήματα συζητήθηκαν και ενισχύθηκαν οι κοινό τόποι συνεργασίας και ενίσχυσης των τρόπων επικοινωνίας, προκειμένου να επιλύονται τάχιστα και ουσιαστικότερα, τα όποια θέματα ανακύπτουν.
Συζητήθηκε γενικότερα το κυκλοφοριακό, και δη σε κεντρικούς δρόμους, η στάθμευση συνολικότερα, η νέα ρύθμιση για τη λαϊκή αγορά, το ζήτημα των αστικών λεωφορείων, θέματα διαβάσεων για πεζούς με έμφαση στα σχολεία, καθώς και λεπτομέρειες για ειδικότερα θέματα.
Κυριάρχησε το πνεύμα συνεργασίας και ήδη, σε πολλά από τα θέματα αυτά, βρέθηκαν ήδη λύσεις, εγκαινιάζοντας μια ακόμη πιο ουσιαστική συνεργασία σε θέματα τροχαίας στον Δήμο Τρικκαίων και δη στην πόλη των Τρικάλων.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης, εκπρόσωπος της Δημοτικής Αστυνομίας και υπηρεσιακοί παράγοντες, εξειδικεύοντας ζητήματα που αφορούν στη βελτίωση της συνεργασίας.

Δες επίσης

Παραμένουν κλειστά, μέχρι νεωτέρας, τα Μοναστήρια των Μετεώρων

Η Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων έχοντας υπόψιν την απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού ...

Αφήστε μια απάντηση