Τρίτη, 26 Μάρτιος 2019
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Σφοδρή επίθεση Καμμένου στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων Σάκη Παπαδόπουλο. «Μου ζήτησε ρουσφέτια»!

Σφοδρή επίθεση Καμμένου στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων Σάκη Παπαδόπουλο. «Μου ζήτησε ρουσφέτια»!

«Ήταν η πρώτη φορά που δεν μιλήσαμε με τον Πρωθυπουργό. Μιλάμε συνήθως κάθε ημέρα, 2 και 3 φορές. Από την Αμερική δεν μιλήσαμε και έγιναν και πρωτοσέλιδα. Ο Σόρος έχει μοιράσει δισεκατομμύρια για την Μακεδονία. Ο Σόρος με τις οργανώσεις του μοιράζει χρήματα στα Βαλκάνια. Θα δούμε τι θα γίνει μ’ αυτό» είπε στην ΕΡΤ ο Πάνος Καμμένος.

«Μια εφημερίδα που θέλει να λέγεται δημοκρατική. Ποιο ρεπορτάζ έκανε; Ποτέ δεν μας πήρε τηλέφωνο να μας ρωτήσει. Έγραψε για ένα δήθεν τηλεφώνημα, που δεν έγινε ποτέ, κατά τύχη δεν έγινε θα μπορούσε να είχε γίνει. Ηλιθιότητες. Σήμερα στα ΝΕΑ γράφουν ότι εγώ πήρα το αεροπλάνο από την Ουάσινγκτον, πήγα στην Φλόριντα και τσαντίστηκα και ήρθα στην Ελλάδα. Απίστευτα πράγματα. Θέλουν να χτυπήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ από τα Αριστερά, γιατί υπάρχουν ευαίσθητοι άνθρωποι στην Αριστερά που έδωσαν μάχες. Και να τους πουν, «Έλα εδώ ρε Φίλη, έλα ρε Παραδόπουλε, αυτόν τον φουκαρά από τα Τρίκαλα που ήρθε να μου ζητήσει ρουσφέτια αλλά του είπα «αγόρι μου αυτά δεν γίνονται» και από τότε τα έχει βάλει μαζί μου» τόνισε.

Δες επίσης

Ενώνουν τις δυνάμεις τους για το Δήμο Τρικκαίων Σπαθής, Μητσιούλης και Πολυμερόπουλος

Εκπληξη προκαλεί η σημερινή ανακοίνωση του δημοτικού συμβούλου της ελάσσονος αντιπολίτευσης Γιώργου Μητσιούλη για την ...