Σάββατο, 30 Μάιος 2020
trikaladay.gr / Lifestyle / Σάρωσε τα βραβεία πάλι σε Διαγωνισμό Κομμωτικής το Τρικαλινό κομμωτήριο SG ΦΩΤΟ

Σάρωσε τα βραβεία πάλι σε Διαγωνισμό Κομμωτικής το Τρικαλινό κομμωτήριο SG ΦΩΤΟ

Νέα βραβεία απέσπασε το Τρικαλινό κομμωτήριο SG του γνωστού κομμωτή Σάκη Γιαννούλα στον διαγωνισμό Greek hairdressing awards 2019 που έλαβε χώρα στην έκθεση της HairProf στο Helexpo Μαρούσι στην Αθήνα.
Ο Σάκης και οι συνεργάτες του κατάφεραν κι αυτή τη φορά να πετύχουν σημαντικές διακρίσεις στην κομμωτική τέχνη.
Στην τελική κατάταξη για τον τίτλο του Greek hairdresser of the year 2019 (του καλύτερου κομμωτή) ο Σάκης Γιαννούλας είναι 2ος.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο Τρικαλινός κομμωτής κατέχει το βραβείο του καλύτερου κομμωτή του 2018.
Επίσης στον πρόσφατο διαγωνισμό μαθητής του Σάκη που κάνει πρακτική στο κομμωτήριο του, ο Ρενάλντο Κάσο, πήρε το 2ο βραβείο στην κλασική μπανάνα και το 2ο βραβείο στο γυναικείο πορτρέτο, ενώ στην τελική κατάταξη αναδείχθηκε ο student hairdresser of the year 2019.
Οι επιτυχίες όμως δεν σταματάνε εδώ καθώς ο Σάκης Γιαννούλας πήρε το 1ο βραβείο στο Νυφικό χτένισμα, το 2ο βραβείο στο κλασικό καρέ και το 2ο βραβείο στο βραδινό χτένισμα 1960..
Το μακιγιάζ των μοντέλων επιμελήθηκε η Γιώτα Κουβούση το νυφικό είναι από το DS Dimitra Δήμητρα Σιωκη, τα ρούχα από το Αλφα Καππα και το κόσμημα στο Νυφικό χτένισμα είναι χειροποίητο από το KalliopeDesigns.
Τα μοντέλα που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό είναι: Δώρα Παπαποστόλου, Ιωάννα Γιαννούλα, Φωτεινή Ραμιώτη, Κωνσταντίνα Οικονόμου και Κατερίνα Μπασινα…
To trikaladay εύχεται στον Σάκη και τους συνεργάτες του πάντα επιτυχίες!

Δες επίσης

Ελένη Φιλίνη: «Δεν κάνω σχέδια για το μέλλον. 2 φορές παραλίγο να χάσω την ζωή μου»

Ελένη Φιλίνη: Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε πρόσφατα μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Η ίδια ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική στις δηλώσεις ...