Δευτέρα, 13 Ιούλιος 2020
trikaladay.gr / Lifestyle / Σαντορίνη: Ο γαμπρός άφησε τη νύφη σύξυλη – «Με χώρισε παραμονές του γάμου ενώ τα είχαμε πληρώσει όλα» [φωτο]

Σαντορίνη: Ο γαμπρός άφησε τη νύφη σύξυλη – «Με χώρισε παραμονές του γάμου ενώ τα είχαμε πληρώσει όλα» [φωτο]

Ο γάμος που ονειρευόταν στη Σαντορίνη δεν έγινε ποτέ. Η 38χρονη όμως πήρε μια απόφαση που προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις στα social media…

Μπροστά σε πολύ λίγους καλεσμένους (γονείς και μερικούς φίλους) 38χρονη παντρεύτηκε…τον εαυτό της στην Σαντορίνη. Είχε προγραμματίσει τον γάμο της στο όμορφο νησί της Ελλάδα, ωστόσο 3 μήνες πριν ο αρραβωνιαστικός της, την χώρισε και ο γάμος που κανόνιζε τινάχτηκε στον αέρα.

Ο λόγος για την 38χρονη Laëtitia Nguyen η οποία δαπάνησε ένα ποσό της τάξεως των 22.000 ευρώ για να τελέσει τον γάμο της με τον… εαυτό της καθώς γαμπρός δεν υπήρχε. Σύμφωνα με την ίδια ο αρραβωνιαστικός της, αποφάσισε τον Φεβρουάριο του 2018 να χωρίσουν και ένω όλα ήταν κανονισμένα και πληρωμένα για τον γάμο τους στη Σαντορίνη, τον Μάιο.

Η εξομολόγηση της 38χρονης στην Σαντορίνη

 «Ακόμα είμαι πληγωμένη και πάντα θα με πονάει, ωστόσο η ζωή είναι ένα δώρο και πρέπει να το χαρώ» δηλώνει η Λετίσια, οικονομική διευθύντρια στο επάγγελμα, προσθέτοντας: «Δεν μπορείς να σβήσεις μια μερα, για αυτό χρειαζόμουν να την μετατρέψω σε κάτι ευχάριστο. Ήταν ένας κανονικός γάμος, απλά χωρίς γαμπρό».

Η ίδια συνέχισε αναφέροντας: «Είναι ντροπιαστικό να σε χωρίζουν και είναι ακόμα χειρότερο όταν γίνεται λίγο διάστημα πριν από το γάμο σου. Αυτή η τελετή μου έδωσε πίσω την αυτοπεποίθησή μου και ξανβρήκα τον ευτό μου, είναι σαν να ξαναγεννήθηκα» λέει η 38χρονη Γαλλίδα.

Μετά το γάμο η Λετίσια, παρέμεινε για δύο βδομάδες στη Σαντορίνη και πέρασε όμορφα έστω και χωρίς σύντροφό και κατέληξε αναφέροντας: «Κανένας άντρας δεν ήθελε να με παντρευτεί, αλλά ήθελα να με «παντρευτω» εγώ γιατί είμαι καταπληκτική και το ξέρω, δεν ντρέπομαι».

Πηγή: santorinipress.gr

Δες επίσης

Αλίκη Βουγιουκλάκη: 2 πασίγνωστες σκηνές που δεν παίζει η ίδια αλλά η σωσίας της και δεν είχαμε προσέξει

Σωσίας Βουγιουκλάκη: Μπορεί το 2020 οι κασκαντέρ να σηκώνουν το βάρος των δύσκολων σκηνών. Ωστόσο, ...