Τετάρτη, 23 Οκτώβριος 2019
trikaladay.gr / Lifestyle / Πρώτη δημόσια εμφάνιση για το ερωτευμένο ζευγάρι, ενάμιση μήνα μετά τη γέννηση της κόρης του (φωτο)

Πρώτη δημόσια εμφάνιση για το ερωτευμένο ζευγάρι, ενάμιση μήνα μετά τη γέννηση της κόρης του (φωτο)

Ο έρωτας αυτός κρατάει εδώ και χρόνια και έμελλε να ολοκληρωθεί με την απόκτηση ενός υγιέστατου κοριτσιού πριν από περίπου ενάμιση μήνα. Το ευτυχισμένο ζευγάρι που στα μέσα του καλοκαιριού είδε τη ζωή του να αλλάζει όταν ήρθε στον κόσμο η πριγκίπισσά του, γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε το Πάσχα του 2014 όμως ενάμιση χρόνο μετά οι δυο τους πήραν διαφορετικούς δρόμους και ο καθένας ακολούθησε διαφορετική πορεία.

Έλα όμως που οι παλιές αγάπες πάνε στον… παράδεισο! Ουσιαστικά τίποτα δεν είχε τελειώσει ανάμεσά τους αφού όχι μόνο όταν ξανασυναντήθηκαν, ήρθαν πιο κοντά αλλά έγιναν αμέσως ξανά ζευγάρι. Μέχρι που ήρθε ένα παιδί για να επισφραγίσει την ευτυχία τους και να τους οδηγήσει σε άλλα νέα μονοπάτια της ζωής, αυτά της οικογένειας που πιθανόν να μην είχαν σκεφτεί ποτέ.

Λίγο πριν επιστρέψουν στην Αθήνα και ξεκινήσει και για τους δύο ένας ατελείωτος μαραθώνιος, έδειξαν να χαίρονται αυτές τις τελευταίες καλοκαιρινές στιγμές τους χωρίς άγχος.

Δείτε στην παρακάτω gallery για ποιους πρόκειται αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις τελευταίες τους βουτιές στο αγαπημένο τους νησί.

GALLERY

gossip.tv

Δες επίσης

9 διάσημες γυναίκες που «πάλεψαν» με τις εξωσωματικές μέχρι να καταφέρουν να αποκτήσουν παιδί

Διάσημες γυναίκες: Πρόκειται για διάσημες γυναίκες, οι οποίες για να πιάσουν παιδί, προσπάθησαν πολύ. Αυτό, ...