Δευτέρα, 24 Φεβρουάριος 2020
trikaladay.gr / Τοπικά / Οι πρώτες περιοδείες του βουλευτή της Ν.Δ Τρικάλων Κώστα Σκρέκα

Οι πρώτες περιοδείες του βουλευτή της Ν.Δ Τρικάλων Κώστα Σκρέκα

 Συνεχίζοντας τις επαφές του με τους πολίτες, όπως έκανε πάντοτε κατά τη διάρκεια της θητείας του είτε ως Βουλευτής, είτε ως Υπουργός, ο κ. Κώστας Σκρέκας βρέθηκε τη Δευτέρα στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας.

Συζήτησε με τους ανθρώπους της περιοχής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τους ανέλυσε το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας που προβλέπει μεταξύ άλλων λιγότερους φόρους και νέες ευκαιρίες απασχόλησης για όλους.

Ο Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. και Πρώην Υπουργός έκανε μια στάση και στο ΚΑΠΗ Καλαμπάκας, όπου συζήτησε ανοιχτά με τους συνταξιούχους για όσα τους απασχολούν, σημειώνοντας πως η Ν.Δ. ως επόμενη Κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει με κανέναν τρόπο νέες περικοπές, στοχεύοντας στη δημιουργία των προϋποθέσεων εκείνων που θα στηρίξουν περαιτέρω τα εισοδήματά τους.

Τέλος το απόγευμα της Δευτέρας ο κ. Κώστας Σκρέκας επισκέφτηκε τον Ξηρόκαμπο και το πανηγυρίζον εκκλησάκι του Αγίου Λουκά, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τον κόσμο, απόδειξη της σταθερής σχέσης αγάπης και εμπιστοσύνης που έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους.

Δες επίσης

Αναστέλλονται όλες οι εκδρομές σχολείων των Τρικάλων στην Ιταλία

Την αναστολή όλων των εκδρομών προς την Ιταλία αποφάσισε το Υπουργείο Παιδείας λόγω της κατάστασης ...