Παρασκευή, 10 Ιούλιος 2020
trikaladay.gr / Επιχειρηματικότητα / Πρόσκληση του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού της Π.Ε Τρικάλων για τη διεθνή έκθεση IMTM 2019 στο Ισραήλ

Πρόσκληση του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού της Π.Ε Τρικάλων για τη διεθνή έκθεση IMTM 2019 στο Ισραήλ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ IMTM 2019 ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ
12 – 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019, ΤΕΛ ΑΒΙΒ
Ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού της Π.Ε. Τρικάλων (συνεργαζόμενοι φορείς: Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, Επιμελητήριο Τρικάλων, Δήμοι Νομού Τρικάλων) ενημερώνει τις επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδουότιθα συμμετάσχεισε συνεργασία με τονΕλληνικό Οργανισμό Τουρισμού,στην 25ηΔιεθνή Έκθεση Τουρισμού International Mediterranean Tourism Market – IMTM 2019που θα πραγματοποιηθεί 12 – 13 Φεβρουαρίου 2019στο Συνεδριακό / Εκθεσιακό Κέντρο TLV,στην πρωτεύουσα του Ισραήλ, στο Τελ Αβίβ (https://www.imtm-telaviv.com/).

Μέσω της συμμετοχήςστην εν λόγω έκθεση, δίδεται η δυνατότητα στις επιχειρήσεις να προβάλουν τον τουριστικό προορισμό της περιοχής μας και τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους στη δυναμική και πολλά υποσχόμενη αγορά του Ισραήλ. Επίσης, να πραγματοποιήσουν προκαθορισμένες επιχειρηματικές συναντήσεις (B2B) με αντίστοιχες επιχειρήσεις του κλάδου (touroperator, τουριστικά γραφεία, ξενοδοχεία, κ.α.) σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Η IMTMείναιαπό τις μεγαλύτερες εκθέσεις στην ανατολική Μεσόγειο και αποτελεί το σημαντικότερο γεγονός για τoν εισερχόμενο και εξερχόμενο τουρισμό του Ισραήλ. Είναι ο τόπος συνάντησης όχι μόνο της τοπικής αλλά και της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας καθώς υπάρχει ισχυρή αντιπροσώπευση από 40 χώρες, προσελκύοντας ετησίως περισσότερους από 20.000 επαγγελματίες του τουρισμού.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για τη δήλωση συμμετοχής, καλούνται οι επιχειρήσεις να επικοινωνήσουν στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας έως τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Επιμελητήριο Τρικάλων:
Σδρένια Σοφία, τηλ.2431027493 (εσωτ.106), email: sdrenia@trikala-chamber.gr
Ενιαίος Φορέας Τουρισμού Π.Ε. Τρικάλων:
Τόκτωρ Μαρία, τηλ.2431027493 (εσωτ. 117), e-mail: mariamtok@gmail.com

Δες επίσης

Ερχονται νέα μέτρα στον τουρισμό και στην εστίαση

Νέο πακέτο μέτρων για την στήριξη των κλάδων του τουρισμού και της εστίασης και στοχευμένες παρεμβάσεις σε ...