Κυριακή, 16 Φεβρουάριος 2020
trikaladay.gr / Lifestyle / Προσφέρουν από 4.000 ως 10.000 για μια βραδιά με παίκτρια του My Style Rocks

Προσφέρουν από 4.000 ως 10.000 για μια βραδιά με παίκτρια του My Style Rocks

Η Τάνια Κοφινιώτη εντυπωσίασε συμμετέχοντας στο My Style Rocks, και φαίνεται ότι κάποιοι θεωρούν ότι από την στιγμή που δέχτηκε να πάρει μέρος στο σόου, είναι και… διαθέσιμη.

Η παίκτρια εκμυστηρεύτηκε στο «Αποκαλυπτικά Live» ότι δέχεται ανήθικες προτάσεις για να περάσει μια βραδιά με άγνωστους, που συνοδεύονται από υπέρογκα χρηματικά ποσά. Μάλιστα, μερικές από τα μηνύματα που λαμβάνει είναι και από γυναίκες!

«Έχω ακούσει ανήθικες προτάσεις, αλλά θεωρώ ότι αν δείξεις χαρακτήρα, ηθικό σωστό, εμπιστοσύνη, σεβασμό, θα σταματήσει να γίνεται αυτό. Σίγουρα δεν θα έχεις τις ίδιες δουλειές αν δεν πεις το ναι. Σε έναν παγκόσμιο διαγωνισμό κάποτε μου έγινε ανήθικη πρόταση και ουσιαστικά άλλαξε και το ρου του διαγωνισμού γι’ αυτόν τον λόγο, επειδή δεν είπα το ναι. Μου είχε γίνει πρόταση ότι αν δεν υποκύψω στα θέλω του συγκεκριμένου ατόμου, δεν θα βρισκόμουν στο επίπεδο που θα έπρεπε να βρεθώ.

Λαμβάνω πάρα πολύ συχνά τέτοια μηνύματα στα social media. Λαμβάνω πολλές προτάσεις από γυναίκες κυρίως, που μου λένε για μια βραδιά μαζί τους, για υπέρογκα ποσά που άλλον θα τον δελέαζε. Μου έχουν προτείνει 10,000 ευρώ για μία βραδιά. Το μικρότερο είναι 4,000 ευρώ. Μου στέλνουν φωτογραφίες διασήμων και μου λένε «θέλεις αυτή τη στιγμή να έρθει ο τάδε, η τάδε, να πάτε στο ξενοδοχείο για τόσα χρήματα; Έστειλαν και δική μου φωτογραφία, γράφοντας ότι είμαι διαθέσιμη για μια βραδιά», είπε η Τάνια Κοφινιώτη.

Δες επίσης

Η πρώτη εκπομπή χωρίς… παρουσιαστή έρχεται στην ΕΡΤ

Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση μία εκπομπή χωρίς παρουσιαστή. Ο λόγος για τη νέα ...