Παρασκευή, 10 Ιούλιος 2020
trikaladay.gr / Επιχειρηματικότητα / Προς πώληση το Mall στο Αγναντερό έναντι 3,5 εκατ. ευρώ

Προς πώληση το Mall στο Αγναντερό έναντι 3,5 εκατ. ευρώ

Στο σφυρί έβγαλε η Ελληνική Τράπεζα μέσω της APC το εμπορικό κέντρο Ολύμπια στo Αγναντερό Καρδίτσας, ζητώντας το ποσό των €3,5 εκατ.

Το ακίνητο βρίσκεται σε απόσταση 12 χλμ. βόρεια από την πόλη της Καρδίτσας, 10 χλμ. νότια της πόλης των Τρικάλων και 50 χλμ. δυτικά της πόλης της Λάρισας.

Το ακίνητο συνδέεται άμεσα με το τοπικό οδικό δίκτυο, το οποίο προσφέρει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε όλες τις γύρω πόλεις και επαρχίες καθώς και πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο Θεσσαλονίκης-Αθήνας. Στη γύρω περιοχή υπάρχουν πολλά μικρά χωριά και δήμοι.

Το πολυκατάστημα Jumbo και η εταιρία αυτοκινήτων Mercedes έχουν εκθεσιακούς χώρους κατά μήκος του ίδιου δρόμου σε απόσταση 600 μ και 200 μ αντίστοιχα.

Το ακίνητο:

Ισόγειο
Καταστήματα, κοινόχρηστοι & βοηθητικοί χώροι
17,138 τ.μ.

Εμβαδόν:

•Δομημένη επιφάνειας: 18.740m²
•Εμβαδόν γης: 117.310m²

.Περιγραφή Ακινήτου

Η γη στην οποία το ακίνητο έχει χτιστεί είναι επί το πλείστο περιφραγμένη και παρέχει αρκετό χώρο στάθμευσης ακόμα και για τις πιο απαιτητικές χρήσεις της ιδιοκτησίας. Ένα τμήμα της γης είναι ακόμη ελεύθερο για περαιτέρω ανάπτυξη.

Το κτήριο περιλαμβάνει χώρους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για υπεραγορά, εμπορικό κέντρο, καταστήματα εστίασης όπως εστιατόρια και καφέ, κοινόχρηστους χώρους, γραφεία, τουαλέτες, αποθηκευτικούς χώρους και μηχανολογικούς χώρους.

Το κτήριο είναι εξοπλισμένο με σύστημα κεντρικής θέρμανσης και ψύξης, συστήματα πυρόσβεσης, συστήματα συναγερμού και εξωτερικό φωτισμό. Επί του παρόντος, οι εγκαταστάσεις παρακολουθούνται επί 24ωρου βάσεως.

Οι περιοχές λιανικής πώλησης του κτηρίου παρέχουν ευρύχωρους πεζόδρομους και χώρους αναψυχής.

Ορισμένα τμήματα του κτηρίου χρειάζονται ανακαίνιση αλλά σε γενικές γραμμές το κτήριο κατασκευάστηκε με υλικά υψηλής ποιότητας τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

πηγή: inbusinessnews.reporter.com.cy

Δες επίσης

Ερχονται νέα μέτρα στον τουρισμό και στην εστίαση

Νέο πακέτο μέτρων για την στήριξη των κλάδων του τουρισμού και της εστίασης και στοχευμένες παρεμβάσεις σε ...