Σάββατο, 23 Φεβρουάριος 2019
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Πρώην βουλευτής της Ν.Δ Τρικάλων προτείνει προεκλογική συνεργασία με το Κίνημα Αλλαγής

Πρώην βουλευτής της Ν.Δ Τρικάλων προτείνει προεκλογική συνεργασία με το Κίνημα Αλλαγής

Την προοπτική της εκλογικής συνεργασίας μεταξύ Ν.Δ. και Κινήματος Αλλαγής ανέπτυξε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. Μιχάλης Ταμήλος:

« Η άποψη μου είναι ότι πρέπει να γίνει συμφωνία συνεργασίας με το Κίνημα Αλλαγής πριν από τις εκλογές, και με αυτή τη συνεργασία να προχωρήσουμε και στις Αυτοδιοικητικές εκλογές. Γιατί αν δεν υπάρχει μια εκ των προτέρων συνεργασία, θα πάμε για αυτοδυναμία, θα κάνουμε εύκολα διείσδυση στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και θα πάρουμε από κει ένα μεγάλο κομμάτι. Είναι δεδομένο ότι τα σκεπτόμενα στελέχη από τον ευρύτερο χώρο του ΠΑΣΟΚ θα προτιμήσουν την προοπτική της εξουσίας. Όποιος από τον χώρο αυτό θελήσει να ενταχθεί στην προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη, θα γίνει δεκτός χωρίς αποκλεισμούς. Γι αυτό υποστηρίζω ότι το Κίνημα Αλλαγής δεν έχει άλλη λύση από τη συνεργασία εκ των προτέρων με τη Ν.Δ. και να δημιουργηθεί ένας ισχυρός συσχετισμός που θα κάνει θραύση και στις Ευρωεκλογές και στις επόμενες Αυτοδιοικητικές.

Αν το Κίνημα Αλλαγής πει ότι θα συνεργαστεί με τη Ν.Δ. όλοι οι δικοί τους που φύγαν και πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ για να πάρουν καρέκλες, και προφανώς δεν πήραν μέχρι σήμερα, θα επιστρέψουν πάλι πίσω. Μόνο με την προοπτική της εξουσίας το Κίνημα Αλλαγής θα συσπειρώσει πάλι κόσμο. Αν ο ψηφοφόρος δεν έχει εξουσία μπροστά δεν θα προσεγγίσει πάλι το κόμμα αυτό. Αν υπάρξει σύμπραξη, και αυτοί θα υπερβούν το 10-12% και εμείς θα πλησιάσουμε το 37-38%. Η Φώφη Γεννηματά είναι έμπειρη πολιτικά και θα καταλάβει ότι δεν έχει κανένα μέλλον συνεργαζόμενη με μια καταστροφική πολιτική δύναμη όπως ο ΣΥΡΙΖΑ».

Δες επίσης

Αρχίζουν τα γυρίσματα της ταινίας «Born To Be Murdered» στα Τρίκαλα

Με μικρές αλλαγές στις κυκλοφοριακές και οδηγικές μας συνήθειες αρχίζουν τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 ...