Κυριακή, 5 Απρίλιος 2020
trikaladay.gr / Επιχειρηματικότητα / Πουλήθηκε η επιχείρηση «Κλιάφας» στα Τρίκαλα. Ανακοίνωση της νέας ιδιοκτήτριας εταιρείας

Πουλήθηκε η επιχείρηση «Κλιάφας» στα Τρίκαλα. Ανακοίνωση της νέας ιδιοκτήτριας εταιρείας

Η Ελληνικά Γαλακτοκομεία επιβεβαίωσε σήμερα την εξαγορά της Κλιάφα με σχετικό δελτίο Τύπου το οποίο αναφέρει τα εξής:

«Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε.», γνωστοποιεί ότι με απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, αποφάσισε και ενέκρινε την υποβολή πρότασης εξαγοράς του συνόλου των μετοχών της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΨΥΓΕΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΛΙΑΦΑ Α.Ε» σύμφωνα με την προβλεπόμενη από τους ισχύοντες νόμους διαδικασία.

Η πρόταση εξαγοράς έχει γίνει ήδη αποδεκτή από το σύνολο των μετόχων της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΨΥΓΕΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΛΙΑΦΑ Α.Ε.» και οι δύο εταιρίες προχωρούν απρόσκοπτα στις περαιτέρω ενέργειες για την ολοκλήρωση των διαδικασιών της μεταβίβασης του συνόλου των μετοχών.

Με την ολοκλήρωση της εξαγοράς οι νέοι μέτοχοι στοχεύουν να βελτιώσουν τις προοπτικές ανάπτυξης της εταιρίας μετατρέποντας αυτή σε μία επιχείρηση διεθνών προδιαγραφών, σεβόμενοι παράλληλα τόσο την παράδοση όσο και την ιστορία της εταιρίας αλλά και της οικογένειας Κλιάφα».

Δες επίσης

«Κλείδωσαν» νέα εκ περιτροπής και πρόσκαιρη τηλεργασία-Πώς εφαρμόζονται

Δημοσιεύτηκε η υπουργική απόφαση. Όλες οι ρήτρες για το «προσωπικό ασφαλείας». Ποιοι τηλεργάζονται με έξτρα ...