Τρίτη, 14 Ιούλιος 2020
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Πλήρης επιβεβαίωση του trikaladay για τις υποψηφιότητες στο ΠΑΣΟΚ Τρικάλων. Προστέθηκαν δυο ακόμα ονόματα

Πλήρης επιβεβαίωση του trikaladay για τις υποψηφιότητες στο ΠΑΣΟΚ Τρικάλων. Προστέθηκαν δυο ακόμα ονόματα

Μπορεί κάποιοι να ενοχλήθηκαν και να ζορίστηκαν από το αποκλειστικό δημοσίευμα του trikaladay και να στάζουν χολή, μιλώντας για φαντασιόπληκτα ρεπορτάζ και άλλα φαιδρά, όπως άλλωστε συνηθίζουν, αλλά η πραγματικότητα είναι αυτή που τους διαψεύδει.

Φυσικά δεν θα πέσουμε στο επίπεδο τους και είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαστε μαζί τους, καθώς δεν αξίζει τον κόπο.

Τελικά σύμφωνα με επίσημες δηλώσεις του γραμματέα της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ Τρικάλων, Γιάννη Τριγώνη ενδιαφέρον εκδήλωσαν να είναι υποψήφιοι οι: Τάσος Κατσιάνης, Αρης Μερεντίτης, Θανάσης Ξάφος και Γιώργος Ηλιάδης, ενώ σήμερα προστέθηκε και το ενδιαφέρον του Καλαμπακιώτη εκπαιδευτικού Σπύρου Μέμτσα.

Σε ότι αφορά τους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου θα φαίνεται ότι θα παραμένουν στη λίστα είναι οι: Κώστας Φαμίσης, Εφη Μπέκου και Χρ. Γατσέλης.

Επίσης να σημειωθεί ότι μια από τις 6 θέσεις ενδέχεται να καταλάβει η Φωτεινή Αναστασίου από τη ΔΗΜ.ΑΡ, κάτι που θα αποφασιστεί σε κεντρικό επίπεδο

Δες επίσης

Παρολίγον θύμα τροχαίου ο πρώην νομάρχης Τρικάλων

Παρολίγον θύμα τροχαίο σήμερα το μεσημέρι ο πρώην νομάρχης και πρώην βουλευτής Τρικάλων Ηλίας Βλαχογιάννης ...

Αφήστε μια απάντηση