Πέμπτη, 20 Φεβρουάριος 2020
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Πυρά Ντίνου Κοτρώνη κατά της Ν.Δ. Ηθελε να είναι υποψήφιος βουλευτής αλλά…

Πυρά Ντίνου Κοτρώνη κατά της Ν.Δ. Ηθελε να είναι υποψήφιος βουλευτής αλλά…

Τους λόγους για τους οποίους δεν τα κατάφερε στις εκλογές η Νέα Δημοκρατία να είναι πρώτη δύναμη αναφέρθηκε σήμερα ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων Ντίνος Κοτρώνης.
Ο κ. Κοτρώνης μιλώντας στο ράδιο «ζυγός» ξεκίνησε με τον πρόεδρο της Ν.Δ Ευαγ. Μειμαράκη λέγοντας ότι «είχε συγκεκριμένη αποστολή και δεσμεύσεις έναντι των δελφίνων του κόμματος».
Όπως τόνισε «χωρίς να σπάσεις αυγά δεν γίνεται ομελέτα», ενώ αποκάλυψε ότι ο ίδιος είχε ζητήσει από την Ντόρα Μπακογιάννη να είναι υποψήφιος στην τελευταία τιμητική θέση του ψηφοδελτίου της Ν.Δ στο νομό Τρικάλων, κάτι που όμως δεν έγινε και προτίμησαν να μείνουν με πέντε υποψήφιους.
Αναφερόμενος στη λειτουργία του κόμματος επισήμανε ότι δεν έγιναν διαδικασίες ανίχνευσης υποψηφίων και πως γενικότερα δεν λειτουργούν τα συλλογικά όργανα και δεν αναπτύσσεται πολιτικός διάλογος.
Συνεχίζοντας είπε «δεν γίνεται πολιτική με φωτογραφίες σε τραπέζια να τρώνε παϊδάκια και με κάποιο κολλητό σε κάποιο σαιτ» !
Τέλος επισήμανε ότι η Ν.Δ δεν μπόρεσε να πείσει γιατί συνηγόρησε στο 3ο μνημόνιο που ήταν αποτέλεσμα μιας κακής διαπραγμάτευσης», ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η Ν.Δ μπορεί στο μέλλον ως η μόνη υγιής ευρωπαϊκή δύναμη όχι μόνον να ανακάμψει αλλά να βγει και αυτοδύναμη
Η φωτό είναι από το facebook του Ντίνου Κοτρώνη

Δες επίσης

Εκοψε την πίτα του το Ράδιο «ζυγός» FM100 (ΦΩΤΟ)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε σήμερα το Ράδιο «ζυγός» στο φιλόξενο στούντιο του πρώτου σε ...

Αφήστε μια απάντηση