Παρασκευή, 15 Νοέμβριος 2019
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Ποιος πρώην αντιδήμαρχος θα ξεβρακωθεί στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων

Ποιος πρώην αντιδήμαρχος θα ξεβρακωθεί στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων

Πρώην αντιδήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος δηλώνει ότι αν οι δημότες βγουν και πουν πως δεν έκανε καλά τη δουλειά του, τότε θα ξεβρακωθεί στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων.
Στο ράδιο ‘ζυγός’ συνεχίστηκε η αντιπαράθεση που είχαν στο προχθεσινό δημοτικό Συμβούλιο Φαρκαδόνας ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Μιχάλης Μπαγιώτης με τον πρώην αντιδήμαρχο Βαγγέλη Ζαφείρη τον επονομαζόμενο ράμπο για το θέμα της καθαριότητας στο δημοτικό διαμέρισμα Οιχαλίας.
Στο Δ.Σ εκτυλίχθηκαν σκηνές έντασης με βαριές και προσβλητικές εκφράσεις, μετά την καταγγελία του Β. Ζαφείρη ότι δεν ήταν καθαρή η Οιχαλία τις ημέρες του Πάσχα.
Η συνέχεια δόθηκε σήμερα το πρωί στα ερτζιανά, με τον Β. Ζαφείρη να δηλώνει στον «αέρα» ότι αν βρεθούν δημότες της περιοχής που θα πουν ότι δεν ασκούσε σωστά τα καθήκοντά του όταν ήταν αντιδήμαρχος Καθαριότητας, θα ξεβρακωθεί στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων!
Πάντως την αποτελεσματικότητα το ράμπο αμφισβήτησε εμμέσως πλην σαφώς ο δήμαρχος Φαρκαδόνας Θ. Μεριβάκης καθώς όταν ρωτήθηκε σχετικά απάντησε «άστο καλύτερα…»

Δες επίσης

Καθάρισαν γειτονιά των Τρικάλων και λίγες μέρες μετά ξαναβρώμισε! ΦΩΤΟ

Ο Δήμος Τρικκαίων βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να δημοσιοποιήσει φωτογραφικό υλικό από το «πριν» και ...

Αφήστε μια απάντηση