Τρίτη, 14 Ιούλιος 2020
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Ποιοι Τρικαλινοί είναι έτοιμοι να εγκαταλείψουν τον ΣΥΡΙΖΑ

Ποιοι Τρικαλινοί είναι έτοιμοι να εγκαταλείψουν τον ΣΥΡΙΖΑ

Με το ένα πόδι έξω από το ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων βρίσκονται αρκετά μέλη και υποστηρικτές του κόμματος καθώς διαφωνούν με την υπογραφή του 3ου μνημονίου και την ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Trikaladay η έξοδός τους από το κυβερνών κόμμα τοποθετείται αμέσως μετά την ψήφιση των μέτρων από τη Βουλή που θα γίνει το αργότερο μέχρι τις 20 Αυγούστου.

Μεταξύ των στελεχών και ανθρώπων που μέχρι τώρα στήριζαν τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα και ετοιμάζονται να πουν οριστικό αντίο, είναι ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Φυσάει Κόντρα» δημοτικός σύμβουλος Δημ. Παπαθανασίου, ο εκπρόσωπος της νεολαίας Γ. Μπουκουβάλας, ο Δημ. Μανίκας, ο Δημ. Κάβουρας και ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος Δημ. Καπέλλας.

Επίσης τη διαφωνία τους με την πολιτική που ακολουθεί το κόμμα φαίνεται πως εκφράζου και δυο μέλη της Ν.Ε Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ όπως οι Σωκρ. Ραπτοτάσιος και η Ουρανία Παπαζεύκου

Είναι πολύ πιθανόν οι προαναφερόμενοι να προσχωρήσουν στο νέο κόμμα που φαίνεται πως θα ιδρύσει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, παρότι δεν ανήκουν στην επονομαζόμενη Αριστερή Πλατφόρμα.

Οσονούπω έρχεται το διαζύγιο στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ
Κ.Κ.

Δες επίσης

Παρολίγον θύμα τροχαίου ο πρώην νομάρχης Τρικάλων

Παρολίγον θύμα τροχαίο σήμερα το μεσημέρι ο πρώην νομάρχης και πρώην βουλευτής Τρικάλων Ηλίας Βλαχογιάννης ...

Αφήστε μια απάντηση