Κυριακή, 7 Ιούνιος 2020
trikaladay.gr / Lifestyle / Ποιοι θα τραγουδήσουν τα Χριστούγεννα στον Βόλο – Τα ονόματα που συζητά ο Μπέος

Ποιοι θα τραγουδήσουν τα Χριστούγεννα στον Βόλο – Τα ονόματα που συζητά ο Μπέος

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες του Δήμου Βόλου για τον εορτασμό των Χριστουγέννων, παρά το γεγονός οτι ακόμα δεν μπήκαμε ημερολογιακά στο καλοκαίρι!

Τα τελευταία χρόνια η περίοδος, όπου οι εκδηλώσεις ετοιμάζονται ξεκινά από την επόμενη κιόλας ημέρα που ο κύκλος κλείνει.

Έτσι, ήδη έχουν πραγματοποιηθεί τρεις συσκέψεις του Αχιλλέα Μπέου με τους στενούς του συνεργάτες προκειμένου να οριστούν οι βασικοί άξονες πάνω στους οποίους θα στηθεί ο εορτασμός, που έχει κάνει τον Βόλο κορυφαίο ταξιδιωτικό προορισμό.

Τα σενάρια του κορωνοϊού

Οι υπεύθυνοι της Επιτροπής που ασχολούνται με τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις επεξεργάζονται δύο σενάρια. Αν υπάρξει δεύτερο κύμα του κορωνοϊού στη χώρα μας, θα γίνει μόνο ένας εντυπωσιακός στολισμός και θα ματαιωθούν όλες οι εκδηλώσεις.

Το δεύτερο σενάριο είναι και το πιο αισιόδοξο, αφού προβλέπει την τέλεση όλων των εκδηλώσεων. Κεντρική εκδήλωση υποδοχής των Χριστουγέννων, φωταγώγηση της πόλης, δεξίωση στο Εκθεσιακό Κέντρο, Βραδιά των Φαναριών και δεκάδες ακόμα εκδηλώσεις.

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι

Χριστούγεννα στον Βόλο χωρίς εκλεκτούς προσκεκλημένους δε γίνονται. Για τον λόγο αυτό στις εορταστικές εκδηλώσεις του 2020 συζητούν να παραστούν ο Νίκος Βέρτης και ο Νίκος Οικονομόπουλος, ενώ σχεδόν βέβαιη θεωρείται η συμμετοχή της Άννας Βίσση, στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο του Πεδίου του Άρεως.

Πηγή: thenewspaper.gr

Δες επίσης

10 «αταίριαστα» ζευγάρια που αποδεικνύουν ότι τα ετερώνυμα έλκονται

Αταίριαστα ζευγάρια: Οι σχέσεις που είναι πραγματικές έχουν βάσεις. Συγκεκριμένα, υπάρχει και από τα δύο ...