Τρίτη, 31 Μάρτιος 2020
trikaladay.gr / Ελλάδα / Πέτρος Τατσόπουλος: «Η καρδιά μου λειτουργούσε με μηχανική υποστήριξη δίπλα στο σώμα μου»

Πέτρος Τατσόπουλος: «Η καρδιά μου λειτουργούσε με μηχανική υποστήριξη δίπλα στο σώμα μου»

Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας, σε πρόσφατη συνέντευξή του, περιέγραψε λεπτομερώς τη στιγμή που έφτασε κοντά στον θάνατο

Το μεσημέρι της Τετάρτης (12/2), ο Πέτρος Τατσόπουλος μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε πριν λίγο καιρό.

«Οι καρδιοχειρουργοί μού εξήγησαν ότι δεν είμαι καρδιοπαθής πια. Η ίδια η καρδιά δηλαδή δεν επηρεάστηκε. Αργότερα, βέβαια, μου είπαν διάφορα σπλάτερ και φρικιαστικά πράγματα. Εκτός ότι ο γιατρός με άνοιξε πριν αρχίσει να πιάνει η νάρκωση, μου εξήγησαν ότι έβγαλαν την καρδιά, την έβαλαν δίπλα στο σώμα μου και λειτουργούσε με μηχανική υποστήριξη» αποκάλυψε ο γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας.

Στη συνέχεια, ο Πέτρος Τατσόπουλος εξομολογήθηκε στον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ ότι «όχι, δεν είμαι καθόλου θρήσκος. Εάν ήμουν μια υπερφυσική δύναμη, θα τσαντιζόμουν πολύ με τους τύπους που δεν πιστεύουν με μένα και δεν κάνουν τον σταυρό τους όταν βρίσκονται σε ανάγκη. Ακόμα και για αυτό, όμως, μου έδωσαν απάντηση στο διαδίκτυο. «Είσαι ένα τομάρι και μισό, ο Θεός δεν θέλει να σε βλέπει ούτε ζωγραφιστό» γι’ αυτό και δεν με πήρε κοντά του. Οπότε εντάξει».

Ο συγγραφέας μίλησε για όλες τις δραματικές στιγμές που έζησε πεσμένος στο έδαφος του στούντιο του Alpha τον περασμένο Απρίλιο, τις σκέψεις που πέρασαν από το μυαλό του νομίζοντας πως πεθαίνει, αλλά και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που έκαναν οι γιατροί του Ιπποκράτειου να τον κρατήσουν στην ζωή. Ο πρώην βουλευτής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Εκτός γραμμής», με τους Τάκη Χατζή και Λήδα Μπόλα και θα μιλούσε για το Προσφυγικό.

 

 ΕΘΝΟΣ
ΣΧΟΛΙΑ

ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ 

Δες επίσης

Μαμά, μου λείπεις αλλά πρέπει να σε προστατεύσω όπως έκανες και εσύ μέχρι τώρα

Οι μέρες αυτές είναι πραγματικά δύσκολες για όλους μας. Βρισκόμαστε «έγκλειστοι» μέσα στα ίδια μας ...