Παρασκευή, 28 Φεβρουάριος 2020
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Περιζήτητος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για το Δήμο Τρικκαίων ο Βαγγέλης Κολώνας

Περιζήτητος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για το Δήμο Τρικκαίων ο Βαγγέλης Κολώνας

Ο γνωστός συνδικαλιστής Βαγγέλης Κολώνας πολιορκείται τον τελευταίο καιρό από υποψήφιους δημάρχους ώστε να πει το ναι και να ενταχθεί ως υποψήφιος σύμβουλος στους συνδυασμούς τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες του trikaladay ο κ. Κολώνας για τον παραπάνω λόγο είχε ήδη μια συνάντηση με τον δήμαρχο Τρικάλων, Δημ. Παπαστεργίου, ενώ δέχθηκε τηλεφώνημα και από τον υποψήφιο δήμαρχο Κ. Κρεμμύδα και από άνθρωπο που βρίσκεται στο περιβάλλον του κ. Κρητικού ο οποίος ενδιαφέρεται να θέσει υποψηφιότητα δημάρχου στο Δήμο Τρικκαίων.
Ο Βαγγέλης που είναι πρώην δημοτικός σύμβουλος δεν έχει ακόμα δώσει οριστική απάντηση σε κανέναν από τους τρεις που ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στα ψηφοδέλτια των προσεχών αυτοδιοικητικών εκλογών.
Προφανώς σύντομα θα κληθεί να αποφασίσει με ποιον θα πάει και ποιους θ’ αφήσει.
Να σημειωθεί ότι ο Βαγγέλης Κολώνας που εργάζεται ως νοσηλευτής στο παράρτημα ΑμΕΑ Τρικάλων έχει, παρά το νεαρό της ηλικίας του, πλούσια συνδικαλιστική δράση, όπως: , εκπρόσωπος εργαζομένων και μέλος του Δ.Σ της ΠΟΕΔΗΝ, εκπρόσωπος στην ΑΔΕΔΥ, πρόεδρος εργαζομένων του παραρτήματος ΑμΕΑ Τρικάλων, πρώην αντιπρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Θεσσαλίας και πρώην μέλος του Δ.Σ της «Αστικής Ανάπτυξης».

Δες επίσης

Στους «πρωταθλητές» στην παραβίαση ερυθρού σηματοδότη οι Τρικαλινοί οδηγοί

Νέο «σαφάρι» της τροχαίας ανά τη χώρα, στο πλαίσιο του στοχευμένου προγράμματος «παράβαση της εβδομάδας», ...