Παρασκευή, 21 Φεβρουάριος 2020
trikaladay.gr / Ελλάδα / Παραδοχή του fake news από τον Κεφαλογιάνη: «Η φωτογραφία δεν είναι πραγματική»!

Παραδοχή του fake news από τον Κεφαλογιάνη: «Η φωτογραφία δεν είναι πραγματική»!

«Όπως διαπίστωσα, η φωτογραφία στην οποία αναφέρθηκα χθες δεν είναι πραγματική, και αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη. Ωστόσο είναι σήμερα πλέον γνωστό, ότι η τεχνική εταιρεία της οικογένειας Τσίπρα είχε πολλά εκατομμύρια κέρδη τη διετία 71-73 δηλ. μέσα στην δικτατορία. Αυτά προς παρόν» έγραψε σε ανάρτησή του στο τουίτερ ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης.


Σημειώνεται ότι ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης, κατά τη συμμετοχή σε πάνελ τηλεοπτικού σταθμού, έβγαλε το κινητό του και επέμενε να δείξει φωτογραφία που υποτίθεται ότι απεικονιζόταν ο πατέρας του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Παύλος.

Μια φωτογραφία που κυκλοφορεί από όλον τον κατιμά των fake news και έχει διαψευστεί.

Παρά τις προειδοποιήσεις του Γ. Αμανατίδη ότι πρόκειται για fake news, ο κ. Κεφαλογιάννης επέμενε να την δείξει και διέταζε επίμονα την κάμερα να πάει κοντά για να δείξει την …»αποκάλυψή» του!

Ώσπου να διαψευστεί από τους δημοσιογράφους της εκπομπής που έριξαν στην οθόνη εικόνες από τα ellinikahoaxes.gr που διέψευδαν το παλιό fake news της Νέας Δημοκρατίας και των ακροδεξιών.
nooz

Δες επίσης

Samsung: Πώς «τρόμαξε» τους κατόχους Galaxy με ένα μυστήριο μήνυμα

Το μήνυμα το οποίο προωθήθηκε ως ειδοποίηση από την ίδια την εταιρεία είχε να κάνει με ...