Δευτέρα, 10 Μάι 2021
trikaladay.gr / Κόσμος / «Πάγωσε» η Τουρκία με τον θάνατο του Γιλμάζ! Πώς έμαθε ο πρώην πρωθυπουργός την τραγική είδηση για τον γιο του

«Πάγωσε» η Τουρκία με τον θάνατο του Γιλμάζ! Πώς έμαθε ο πρώην πρωθυπουργός την τραγική είδηση για τον γιο του

Η είδηση του θανάτου του Μεχμούτ Γιαβούζ Γιλμάζ, γιου του πρώην πρωθυπουργού, Μεσούτ Γιλμάζ, “πάγωσε” την Τουρκία.

Ο 38χρονος Γιαβούζ Γιλμάζ βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του, στο σπίτι του στην Κωνσταντινούπολη σήμερα (16.12.2017) το πρωί.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο γιος του πρώην Τούρκου πρωθυπουργού εντοπίστηκε νεκρός με σφαίρα στο κεφάλι στο σπίτι του στην περιοχή Beykoz. Ο θάνατος του, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, οφείλεται σε αυτοκτονία και όχι σε εγκληματική ενέργεια. 

Ο Μέχμετ Γιαβούζ Γιλμάζ ήταν μόνος του όλο το βράδυ μέσα στο σπίτι του. «Μπήκαμε με τη βοήθεια ενός κλειδαρά το πρωί και βρήκαμε ένα όπλο δίπλα του», δήλωσαν οι σωματοφύλακες του στη μαρτυρία τους. Να σημειωθεί ότι πριν λίγες μέρες χώρισε από την σύζυγο του μετά από τρία χρόνια κοινής πορείας.

Η έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Ο «τραγικός» πατέρας

Ο Μεσούτ Γιλμάζ, ο οποίος ήταν στις Ηνωμένες Πολιτείες, έφυγε για την Κωνσταντινούπολη σε αεροπλάνο, αφού έμαθε τα τραγικά νέα, επιβεβαίωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Σουλεϊμάν Σοϊλού.

Ο Σοϊλού είπε ότι το περιστατικό έλαβε χώρα στις 9:00 π.μ. τοπική ώρα και ότι δεν μπόρεσε ακόμη να μιλήσει με τον Μεσούτ Γιλμάζ, αλλά μίλησε με τα αδέλφια του. Ο Σόυλου εξέφρασε επίσης τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του.

Ο Μεσούτ Γιλμάζ, 70 ετών, του κεντροδεξιού Κόμματος Μητρότητας (ANAP) υπηρέτησε τρεις θητείες ως Πρωθυπουργός της Τουρκίας.

Mesut Yılmaz’ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz hayatını kaybetti. https://fb.me/3S0fatDcA 

Mesut Yılmaz’ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz hayatını kaybetti.

Mesut Yılmaz’ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz hayatını kaybetti. | http://www.haberanonim.com/images/news/c453c852459.jpg

haberanonim.com

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz‘ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz, Beykoz’daki evinde ölü bulundu. Yılmaz’ın silahla… https://fb.me/6UumbTx4g 

Mesut Yılmaz’ın oğlu evinde ölü bulundu | Pendik Haber | Pendik Haberleri

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın büyük oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz hayatını kaybetti. Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz‘ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz, Beykoz’daki evinde ölü bulundu. Yılmaz’ın silahla…

medyapendik.com

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın oğlu evinde ölü bulundu
Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz, Beykoz’daki evinde, silahla vurulmuş halde ölü bulunduhttp://ift.tt/2j7BSvy 

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın oğlu evinde ölü bulundu

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz, Beykoz’daki evinde, silahla vurulmuş halde ölü bulundu

dunyabulteni.net

Δες επίσης

AstraZeneca – Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν ανανέωσε την παραγγελία εμβολίων για μετά τον Ιούνιο

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν ανανέωσε την παραγγελία της για τα εμβόλια της AstraZeneca κατά του ...