Παρασκευή, 14 Δεκέμβριος 2018
trikaladay.gr / Lifestyle / Η οργή της Μαγγίρα με τις παίκτριες του My Style Rocks

Η οργή της Μαγγίρα με τις παίκτριες του My Style Rocks

Για το στυλ αλλά και τον χαρακτήρα των κοριτσιών του My style rocks μίλησε η Μπέτυ Μαγγίρα, σε συνέντευξή της στο 7 μέρες TV.

Είναι εύκολο μια γυναίκα να δεχθεί κριτική για τα ρούχα της;

« Κοιτάξτε, τα κορίτσια το ξέρουν πριν έρθουν στο σόου ότι αυτό είναι το κόνσεπτ. Φοράμε το στιλ, το δείχνουμε και οι κριτές το κρίνουν. Οπότε το να αντιδρούν το θεωρώ κουτό. Τώρα, αν δεν μπορείς να το δεχθείς, είναι δικό σου θέμα, όχι δικό μου»

Παρ’ όλ’ αυτά, κάποιες έχουν δηλώσει ενοχλημένες όταν τις έχετε σατιρίσει…

«Η σάτιρα είναι σάτιρα. Επειδή έχω δει το έργο πολλές φορές, δεν μπορούν να τη δεχθούν όλοι. Το καταλαβαίνω και το αποδέχομαι»

Εσείς έχετε ενοχληθεί από την αντίδραση κάποιας παίκτριας;

«Υπήρχαν παίκτριες που είπαν πράγματα που με προσέβαλαν, αλλά επειδή δεν είμαι άνθρωπος που τα κρατάω, ούτε είμαι εκδικητική ως χαρακτήρας, το προσπερνάω πάρα πολύ εύκολα. Καταλαβαίνω ότι όλο αυτό είναι επειδή εκείνη την ώρα εκνευρίζονται, ενοχλούνται, θυμώνουν και αντιδρούν πάντα επιθετικά. Δεν αντιδρούν ψύχραιμα. Μετά την περσινή επιτυχία του «My style rocks» πιστεύετε ότι έχουν έρθει πιο υποψιασμένες και έτοιμες να κάνουν ντόρο γύρω από το όνομα τους; Όσον αφορά τη συμπεριφορά, 100%. Είδαν πέρσι ότι η Ραμόνα κέρδισε, ενώ είχε μια αντιδραστική συμπεριφορά, και οι περισσότερες, σχεδόν όλες, δηλαδή, έχουν έρθει με αυτό το στιλάκι, προσαρμοσμένο η καθεμιά στο χαρακτήρα της».
enikos

Δες επίσης

Στο Γηροκομείο Αθηνών με πρόβλημα υγείας η μεγάλη τραγουδίστρια Μαίρη Λίντα

Στο Γηροκομείο Αθηνών φιλοξενείται αυτή την περίοδο η Μαίρη Λίντα. Ένα σύνθετο πρόβλημα υγείας ανάγκασε ...