Κυριακή, 29 Μάρτιος 2020
trikaladay.gr / Ελλάδα / Ορφανός: Το Ποτάμι ήταν και είναι μαγαζάκι του Σταύρου

Ορφανός: Το Ποτάμι ήταν και είναι μαγαζάκι του Σταύρου

Σκληρά λόγια ειπώθηκαν από τον ηθοποιό σε ραδιοφωνική του συνέντευξη του στην Πάτρα, όπου βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους. Τι αποκάλυψε για την πορεία του στην πολιτική, το Ποτάμι και το Σταύρο Θεοδωράκη.

Ο Νίκος Ορφανός ήταν καλεσμένος στο ραδιοφωνικό σταθμο Αντέννα Πάτρας 105,3 με αφορμή την παράσταση «Ο Μάκης» στην οποία πρωταγωνιστεί και σημειώνει μεγάλη επιτυχία στον κύκλο της περιοδείας του. Μεταξύ άλλων, ο κ. Ορφανός είπε ότι απογοητεύθηκε πολύ από τον Σταύρο Θεοδωράκη, ενώ είχε μεγάλη διάθεση και όρεξη από την αρχή που δέχθηκε το κάλεσμα να αγωνιστεί για τις ιδέες και το σκοπό του κινήματος.
AdTech Ad

Μάλιστα δε δίστασε να αποκαλέσει «μαγαζάκι» το Ποτάμι, τονίζοντας χαρακτηριστικά σε ερώτηση για το μέλλον του κινήματος. «Το κόμμα είναι χύμα…Δεν ξέρω πώς θα πορευτεί στο μέλλον. Το Ποτάμι τελικά ήταν και είναι το «μαγαζάκι» του Σταύρου». Και συνέχισε. «Εγώ του είπα από την αρχή που με κάλεσε από τους πρώτους, «ποιους έχουμε μαζί μας», έτσι ξεκίνησα για να δω τι μπορούμε να κάνουμε».

Σχετικά με τον Αχαιό βουλευτή του Ποταμιού Ιάσωνα Φωτήλα, εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια. «Ο Ιάσωνας είναι πολύ καλός και κατά κάποιο τρόπο συνάδελφος… «, είπε ο κ. Ορφανός αναφερόμενος στην ερασιτεχνική ιδιότητα του Ι. Φωτήλα. «Νομίζω ότι ο πολιτικός πρέπει να είναι λίγο φιλόσοφος και καλλιτέχνης. Να είναι πρώτα απ όλα καλός πολίτης και όχι καλός πολιτικός».

Σε ότι αφορά την καριέρα του στην πολιτική, ο Νίκος Ορφανός αποκάλυψε ότι δεν θα πορευτεί πλέον με το Ποτάμι και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο σχετικά με την εμπλοκή του στην πολιτική.

news247(Πηγή: tempo24, φωτογραφία Sooc)

Δες επίσης

Βρέθηκε αρματωμένος σε έλεγχο για άσκοπες μετακινήσεις – Τι κατάσχεσαν από το αυτοκίνητό του

Οπλισμένος – και όχι με υπομονή -, βρέθηκε ένας άνδρας στους καθιερωμένους ελέγχους που πραγματοποιούν ...

Αφήστε μια απάντηση