Σάββατο, 28 Μάρτιος 2020
trikaladay.gr / Επιχειρηματικότητα / Ομοιόμορφο και έντονο μαύρισμα
woman with suntan lotion on tropical beach

Ομοιόμορφο και έντονο μαύρισμα

Τα αντηλιακά https://www.propharmacy.gr/kat/antiliaka που κυκλοφορούν στην εποχή μας στην αγορά δεν περιορίζονται απλώς στο να προσφέρουν ικανοποιητική προστασία ενάντια στις UVA και UVB ακτινοβολίες. Μπορούν να ενισχύσουν τη διαδικασία του μαυρίσματος και να προσφέρουν ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα που διαρκεί.

Το VICHY IDEAL SOLEIL BRONZE SPF 50+ SPRAY 200ML είναι ένα αντηλιακό γαλάκτωμα σε μορφή σπρέι, το οποίο υπόσχεται ιδανική προστασία από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία και παράλληλα ενίσχυση της διαδικασίας του μαυρίσματος.

Περιέχει πολύ υψηλό δείκτη προστασίας SPF 50 και χαρίζει ομοιόμορφο και λαμπερό μαύρισμα. Είναι ιδανικό για τους άντρες και τις γυναίκες που θέλουν να προστατευτούν και να μαυρίσουν, κάνοντας περισσότερες ώρες ηλιοθεραπεία. Έχει άμεση και αποτελεσματική δράση χάρη σε μια εξειδικευμένη σύνθεση υψηλής προστασίας που είναι συνδεδεμένη με ένα ενυδατικό σύμπλοκο βελτιστοποίησης μαυρίσματος σε μία μοναδική συσκευασία 100% καινοτόμα.

Το σύστημα φίλτρων MEXORYL SX et XL δρα ενάντια στην UVB και UVA ακτινοβολία, αλλά ακόμη και στις μακρές UVA. Το έντονο και γρήγορο μαύρισμα επιτυγχάνεται χάρη σε μία σύνθεση με 0% αυτομαυριστικούς παράγοντες, εμπλουτισμένη με ενεργοποιητές μελανίνης που είναι υπεύθυνοι για τη φυσική διαδικασία του μαυρίσματος.

Χάρη σε μία εξαιρετικά καινοτόμα συσκευασία και στη λεπτόρρευστη υφή του, μπορεί και εφαρμόζεται πολύ εύκολα και απορροφάται γρήγορα, χαρίζοντας στην επιδερμίδα ένα τελείωμα απαλό και ματ που διαρκεί, χωρίς να υπάρχουν κατάλοιπα και ίχνη λιπαρότητας.

Δεν περιέχει parabens και άλλες αλλεργιογόνες ουσίες και είναι δερματολογικά ελεγμένο.

Δες επίσης

Σταϊκούρας: Σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις της χώρας θα ενταχθούν στα μέτρα στήριξης

«Αυτή τη στιγμή είναι ελάχιστες οι επιχειρήσεις που δεν υφίστανται πλήγμα από τον κορονοϊό», είπε ...

Αφήστε μια απάντηση